Maria - ocena (1) Świetna obsługa ze strony Pani Kasi. Bezproblemowy kontakt, profesjonalizm i... Maria Piotr - ocena (1) Sprzedaliśmy nasz dom z pomocą Kasi i z czystym sumieniem możemy polecić... Piotr Paweł - ocena (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, poprowadzenie sprzedaży mieszkania od A... Paweł
Piotr991 - ocena (1) Estate znalazło dla mnie nieruchomość, która idealnie pasuje do moich potrzeb... Piotr991 Jagoda.C - ocena (1) Szukając mieszkania na wynajem, trafiłam na Estate i to był strzał w... Jagoda.C Grze5orz - ocena (1) Zespół Estate zajął się wynajmem mojej nieruchomości, dzięki czemu mogłem... Grze5orz Nat100 - ocena (1) Z wielkim zaangażowaniem pomogli mi sprzedać nieruchomość w odpowiedniej... Nat100 Mariusz - ocena (1) Bardzo porządna firma zwłaszcza Pan Paweł bardzo pomocny w każdej sytuacji z... Mariusz Dano420 - ocena (1) Rzetelne biuro nieruchomości Dano420 Reds - ocena (1) Jest ok. Czysto, osiedle zadbane, ceny umiarkowane Reds Olgi1 - ocena (1) Dzięki nim znalazłam nieruchomość, która idealnie spełnia moje oczekiwania... Olgi1 Ad.4m - ocena (1) Dzięki Estate Polska mogłem spokojnie wynająć swoją nieruchomość i cieszyć... Ad.4m Dawid - ocena (1) Zaskoczyło mnie, że mieli dostęp do ofert, które nie były publicznie... Dawid Marian - ocena (1) Sprzedaż mojej nieruchomości z pomocą Estate Polska była strzałem w... Marian Magdalena A - ocena (1) Profesjonalizm, komunikatywność i indywidualne podejście do klienta... Magdalena A Natalia - ocena (1) Profesjonalne podejście, na każde pytanie udzielono wyczerpującej odpowiedzi,... Natalia Elżbieta - ocena (1) Co tu dużo pisać - biuro Estate i Pani Kinga działa szybko a nawet można by... Elżbieta Magda - ocena (1) Przecudowna Pani Kasia,pełen profesjonalizm,zaopiekowani zostaliśmy do samego... Magda Weronika Weber - ocena (1) Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usług Pani Kasi. Zaufaliśmy jej w 100% i... Weronika Weber Anna - ocena (1) Polecam serdecznie, z Estate wspołpracowałam w zakresie sprzedaży mojego... Anna