Estée Med

Medycyna estetyczna Salony kosmetyczne

Sopot, Fryderyka Chopina 34/2

Dziękuję! (1) Niezwykle sympatyczna Pani Doktor, nie tylko pomoże zadbać o urodę, ale... tinka dobre miejsce (1) będąc na urlopie postanowiłam poprawić nieco urodę i muszę przyznać że serwis... Magda Zabrze Szczerze polecam (1) korzystałam z zabiegu mezoterapii.zabieg wykonany profesjonalnie z niebywałą... D.B.
Dobre miejsce (1) Miejsce bardzo fajne , ceny w porównaniu do innych gabinetów gdzie byłem też... Zygmunt szczerze polecam (1) Zdecydowanie najlepsza obsługa, z jaką się spotkałam. Nadzwyczajna troska o... egle Natalia - opinia (1) Świetna atmosfera, przemiła obsługa oraz bogata oferta zabiegów. Polecam... Natalia gabinet godny zaufania (3) Bardzo sie ciesze, ze moge jako pierwsza wystawic pozytywna opinie :) Wg mnie... Miyu Medycyna Estetyczna (1) Pani Doktor, okazala ogromny profesjonalizm, wspaniale maniery i perfekcyjne... Lucyna Peters ZADOWOLONY (1) Muszę szczerze przyznać, że była to pierwsza moja wizyta w tego typu... Grzegorz super,super (1) Byłam zaskoczona. LOKAL PROFESJONALNIE WYPOSAŻONY W NAJNOWOCZEŚNIEJSZY... IWCIA rewelacja (1) Pragnę wszystkim polecić ów gabinet. Korzystne ceny, fachowa obługa, obiekt... Magda bardzo polecam (1) Moja pierwsz wizyta w tego typu salonie w ogóle i, mimo obaw, bardzo... Migotka