Estée Med

Medycyna estetyczna Salony kosmetyczne

Sopot, Fryderyka Chopina 34/2

Ewa D. - ocena (1) Byłam 3 razy. Miejsce przyjazne, Pani doktor profesjonalna . A co... Ewa D. Patrycja - ocena (1) Miejsce godne polecenia. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Wszystko... Patrycja Krystyna - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce Krystyna
Justyna - opinia (1) Moje pierwsze zetknięcie z medycyną estetyczną przebiegło o niebo lepiej niż... Justyna Aleksandra - opinia (1) Wspaniała , profesjonalna pani doktor . Delikatna , słucha dokładnie co... Aleksandra Piotr - opinia (1) To miejsce to moje wakacyjne odkrycie . Bardzo dobra i kompetentna obsługa ,... Piotr Michał - opinia (1) Miła, sympatyczna i co najważniejsze fachowa obsługa. Pani Doktor ładnie... Michał Monika - opinia (1) Bardzo profesjonalne i przyjazne miejsce .Byłam kilka razy i jestem dużo... Monika Weronika - opinia (1) Najlepszy gabinet w Trójmieście, polecam serdecznie, profesjonalne zabiegi w... Weronika świetne miejsce (1) świetne miejsce - spokój i profesjonalizm Joanna Zdecydowanie poleccam (1) Szczerze polecam, gabinet godny zaufania pod każdym względem. Małgosia Wspaniale (1) Jestem po zabiegu powiekszania ust oraz botoksu w okolicy czoła i oczu. Efekt... Natalia Serdecznie polecam! (1) Serdecznie polecam Gabinet Estèe Med. Profesjonalizm i doświadczenie!... Ewa Super Miejsce (1) W trakcie letniego pobytu w Sopocie byłam kilkukrotnie w Esteemed i jestem... Marta ze Stutgartu Miejsce godne zaufania (1) Byłam w kilku klinikach medycyny estetycznej w Trójmieście i Warszawie więc... Weronika POLECAM (2) Wybierając ów gabinet przyznam, że sugerowałam się opiniami napisanymi przez... Małgorzata Gabinet przyjazny i owysokich kompetencjach (1) Jestem mężczyzną i wczesniej nie chadzałem w takie 'damskie miejsca'.... Piotr miejsce warte odwiedzenia (1) Byłam w gabinecie Esteemed za radą koleżanki . Na początku byłam nieco... Marta Gdynia Na pewno tu wrócę (1) Korzystając z urlopu w trójmieście byłam w Esteemedzie 3 krotnie , ale na... Anita polecam!!! (1) Spokoj,fachowosc,bardzo mila atmosfera.Przebieg zabiegow i ich efekty... Agnieszka