Estee Spa Studio Kosmetyczne

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 457

Justyna - opinia (1) Jestem bardzo niezadowolona z usług salonu, z całego serca nie polecam.... Justyna Kornelia - opinia (1) Korzystałam z zabiegów na ciało i twarz oraz z manicure hybrydowego. Nigdy... Kornelia Milena - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Estee Spa. Korzystam z usług od początku i... Milena
Paulina J. - opinia (1) Polecam estee spa! Wyróżnia je wysoka jakość oferowanych usług,... Paulina J. Dorota - opinia (1) Wymarzone miejsce dla każdego z nas! To prawda, tam liczy się profesjonalizm,... Dorota Ania M. - opinia (1) Cudowne miejsce!! W Studio każdy witany jest z uśmiechem na twarzy dzięki... Ania M. Maria - opinia (1) Tu nie ma miejsca na przeciętność czy nijakosc ,bo wszystko jest na... Maria Kasia F. - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Jeszcze nigdy nie wyszłam z gabinetu niezadowolona.... Kasia F. Kinga - opinia (1) Magia w rękach ! :) Nigdy nie czułam się tak dopielęgnowana jak po wyjściu ze... Kinga Marta - opinia (1) Polecam! Niesamowita atmosfera i profesjonalizm! Marta