Estetic Nails

Paznokcie

Sopot, 1 Maja 5A

Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Świetne dziewczyny!!! Alicja Nie polecam (1) Usługi świadczone na ilość absolutnie nie jakość!!żel na tipsy? Grube... Zawiedziona klientka Nie polecam (1) Nie polecam, paznokcie niedokładnie pomalowane, na szybko! skorki nie ruszone... S
Świetnie (2) Bardzo profesjonalna obsługa, dotąd chodziłam na mani do babeczki, która... Lubi polecam (1) z korzystalam dwa razy z uslug Estetic Nalis, raz robilam manicure i raz... Grazyna Polecam (1) Wnętrze...ok może się nie podobać...kurz ok mógł gdzieś tam być...stara... Aśka Ola - opinia (1) Super salon, profesjonalizm, kreatywność, bardzo miła obsługa to wszystko tam... Ola zdecydowanie polecam (1) Jestem klientką Estetic Nails już prawie dwa lata. Wcześniej korzystałam z... PG nie polecam salonu estetic nails (2) Salon wydaje się być nastawiony na świadczenie usług masowo. Odniosłam... jm Polecam (1) z powodu słabej i rozdwajającej się płytki zwykły lakier odpryskiwał mi już... Kaja POLECAM! (1) Drogie Panie! Kurz o, którym piszecie to norma w salonie manicure. Przecież... M Po prostu raj:) (1) Jestem stałą klientką salonu i jestem bardzo zadowolona z usług w nim... Monika Sarach odradzam!!! (2) 1. Pani spilowala mi paznokcie tak, ze teraz mi sie strasznie po bokach... ZN Calkiem ok. (1) Poza specyficzna klientela oraz wszechobecnym KURZEM w salonie jestem... Nail girl JEŻLI NIE BYŁAS W ESTETIC NAILS - TO ZROZUMIESZ ,ŻE NIGDY NAPRAWDĘ NIE BYŁAŚ ZADOWOLONA:) (1) Bardzo profesjonalnie, dokładnie, bez zadnych niedoróbek, na wysokiej jakości... DG :) Profesjonalizm i miła atmosfera!!! (1) To pierwszy salon, który zatrzymał mnie na stałe. Moje paznokcie trzymają się... Iwona Gorąco polecam (1) Bardzo polecam ten salon. Skorzystałam z manicure i pedicure hybrydowego i... Ola HIGIENA I PROFESJONALIZM !!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam. Dostałam w prezencie GRUPONA na usługę manicure i pedicure hybrydowy.... Wiktoria Jaworska Polecam gorąco!!! (1) Pragnę bardzo gorąco polecić ten wspaniały salonik, dziś skorzystalam tam z... Sylwia Polecam (1) Profesjonalizm, czystość, szybkość działania i miła atmosfera sprawiają, że... Aga