Katarzyna - ocena (1) Praca p.Natalii przy brwiach permanentnych to prawdziwe mistrzostwo! Każdy... Katarzyna Marek - ocena (1) Od dłuższego czasu zmagałem się z problemami skórnymi i trądzikiem. Panie z... Marek Asia - ocena (2) Serdecznie polecam ten salon każdej osobie, która szuka profesjonalnej... Asia
Lucyna - ocena (2) Robiłam brwi u Natali polecam z całego serca. Fachowa obsługa. Wszystko... Lucyna Czarek - ocena (1) Wykonałem w salonie serię zabiegów modelowania sylwetki. Początkowo na... Czarek Ewa - ocena (1) Zrobiłam makijaż permanentny u Pani Niny i jestem zachwycona efektem. Brwi są... Ewa Bożena - ocena (1) Oczyszczanie wodorowe w tym salonie daje naprawdę super efekty, skóra jest... Bożena Kasia - ocena (1) Makijaz permanentny u Natali mistrzostwo swiata ,mam zrobione i usta i brwi,... Kasia Martyna - ocena (1) Miałam przyjemność wykonywać makijaż permanentny u Pani Natalii i jestem... Martyna Dominika - ocena (1) Robiłam brwi i usta u p.Natali polecam z całego serca ,miła osoba i zna się... Dominika Konrad - ocena (1) Polecam zabiegi modelowania sylwetki u Pani Niny. Jestem w trakcie serii 12... Konrad