K.K - opinia (1) nikomu nie polecam tego salonu, brak profesjonalizmu, zabieg trwał może z 5... K.K Klientka - opinia (1) Koszmar, nie polecam tego salony. Pani byłam nie miła, wykonała mi... Klientka Elżbieta - opinia (1) Brak profesjonalizmu. Nie polecam. Elżbieta
Depilacja w 7min ..? (1) Zmierzyłam czas, który Panie robiły moje bikini głębokie- 7min. Liczone... Klaudia Fotoodmładzanie (1) Wykupiłam zabiegi fotoodmladzania na Grouponie. Trzeba przyznać, że oferta... Angelika Esthetique (1) Wcześniej miałam do czynienia z salonami sieciowymi gdzie zmieniają się... Hania Depilacja IPL...tylko w Esthetique (1) Z fotodepilacji miałam przyjemność korzystać w kilku miejscach w Trómieście,... K.A Gorąco POLECAM! (1) Skorzystalam z serii zabiegow na twarz i jestem bardzo zadowolona z efektow.... Kasiula rewelacja (1) jakość usług na najwyższym poziomie, fachowe doradztwo, przyjemna atmosfera,... asiulka Zdecydowanie polecam! (1) Polecam ten salon kosmetyczny w 100%. Korzystałam z usług gabinetu... Agnieszka Polecam :) (1) Nie będę się rozpisywać bo takie standardy powinny być we wszystkich... Marlena NIE POLECAM (1) W salonie miałam wykonywaną mikrodermabrazję. Nie polecam z tego powodu, iż... Klientka NIE POLECAM (1) Brak empatii w czasie ustalania terminu wizyty, zbyt "luzackie" podejście do... Katarzyna Gabinet godny polecenia (1) Obsługa i jakość wykonywanych zabiegów na najwyższym poziomie. P O L E C A M I.B świetny gabinet (3) Bardzo profesjonalnie przeprowadzane zabiegi, które dokładnie wcześniej są... jay Super gabinet! Polecam! (1) Wspaniałe miejsce, polecam! Profesjonalna i miła obsługa. Przed każdym... Eliza Polecam (1) Wspaniała atmosfera i urocze miejsce! Można się zrelaksować. Obie Panie są... A. Dobra jakość i super obsługa! (1) Do gabinetu chodzę na depilację laserową pach, bikini głębokiego i nóg. Muszę... Agnieszka