Euro 2012 w Polsce

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Sory ze o takich bzdurach pisze ale sie ta cieszę normalnie sie poplakam jeszce teraz sie cala trzese, wygralismy:):)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro 2012 w Polsce

Też się cieszę :)
Teraz cała Polska ma pole do popisu, jest wiele do zrobienia, ale wiem, że damy radę pokazać się z najlepszej strony :)

Z A I W A N I A Ś C I E ! ! !

oj bedzie sie dzialo, bedzie........ :-))))))

No to teraz mają pole do popisu Polacy.

Dobry pretekst żeby drogi wyremontować, zrobić pożądne stadiony itp itd, hehe

jak tylko sie dowiedziałam zaraz zadzwoniłam do mojego kibica nie patrząc na to że odsypia nocną zmianę.

A ja jak się dowiedziałam,to w przyszłym tyogdniu ide zainwestowac w fundusz inwestycyjny, akcje ida do gory

a ja uwazam że znowu pokazemy sie ze złej strony niestety

a ja wierze, ze bedzie dobrze!!!!Trzeba byc optymistą. Zobaczycie, ze Polska dopiero teraz wszystkim pokarze co potrafi. Bedziemy dumnie z naszego kraju-jestem tego pewna!!!!w koncu ladne drogi bez dziur, piekne hotele i restaracje..zobaczycie. Bedzie piekinie

jak zobacze to uwierze dopiero

moze zrobia porzadek..u mnie tam gdzie iedys mieszkałam-centrum wrzeszcza wyglada wszystko tak czasami ze tylko sie porzygac..szczury wchodza do domu bo dookola pelno smieci,pijakow,ktorzy leja na podwórku,nawet na wielkanoc nie zrobili porzadku,przykro patrzec..ot tak wyglada gdansk.ble

Właśnie usłyszałam, że bilety będą do kupienia dopiero na rok przed imprezą. Jeszcze sporo czasu, ale zamierzam obejrzeć, któryś mecz na żywo. W koncu nie trzeba będzie tracić kasy na podróż i hotel :D

:D
"... hurry up & come to Gdańsk..." :D

a mnie to ani ziębi ani grzeje .... ze względów "piłkowych"

ale ciesze się, bo będzie to szansa dla Polski w sensie komunikacyjno-inwestycyjno-rozwojowej :)
bo może jeśli moje przyszłe dziecko kiedyś okaże się utalentowane piłkarsko, (ku uciesze tatusia) to będą większe możliwości szkolenia...

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Suplementy sportowe (6 odpowiedzi)

Dzień dobry. Mój partner i ja planujemy nabrać czystej masy, a następnie zająć się rzeźbieniem...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...