Profesjonaliści (1) Szybko, Tanio, Solidnie - Panowie wykonują bardzo dobrą robotę za bardzo... alprzy Polecam (1) Warsztat godny polecenia,obsługa miła,a zwłaszcza pan Tadeusz,zawsze udzieli... Czarne Mondeo Mk4 Polecam (1) Po otrzymaniu wyceny kosztów przyszłej naprawy koła zamachowego i sprzęgła... Błażej
Zabytkowe ESPERO (1) W Cisowej przy Morskiej, na wzgórzu przy stoku Moreny, w rozległym budynku... Lech Kilian Polecam (1) Kolejne auto w serwisie EC, jestem zadowolony . Profesjonalizm przez duże P. michu Bardzo polecam. (1) Jestem klientem od prawie roku. Zanim trafiłem do Euro-Car Expert, regularnie... Szymon wschodząca gwiazda (1) byłam u nich z polecenia. Mam dwa auta, a jedno jest trochę starszawe i nie... nina Fachowa i szybka pomoc (1) Od jakiegoś czasu w moim aucie spadały obroty. Powtarzało się to... Zadowolona klientka polecam (1) Kilka miesięcy temu zakupiliśmy w euro car kilkuletnie auto używane. Przed... EMLS Bardzo sprawnie i niedrogo (1) Polecam wszystkim zwłaszcza pana Tadka, który z sercem podszedł do mojego... Justyna