Aleksandra - ocena (1) Zamówiłam czyszczenie ubrudzonej kanapy przez mocz kota. Plama została... Aleksandra Wiśnia - ocena (1) Polecam polimeryzację posadzki w gabinecie lekarskim. Pełen profesjonalizm Wiśnia Anna - ocena (1) Super doczyszczone kanapy i wykładziny . Polecam ekipę ! Anna
Adam - ocena (1) Polecam czyszczenie tapicerki meblowej.Dwuosobowa ekipa z dwoma odkurzaczami... Adam zbyszek - ocena (1) Perfekcyjne polerowanie posadzki marmurowej zbyszek Adam - opinia (1) Super doczyszczony narożnik i fotele w moim domu . Polecam ! Adam Zbyszek - opinia (1) polecam zdecydowanie .Super doczyszczaja posadzki ! Zbyszek Wiesław - opinia (1) Miałem przyjemność skorzystać z usługi firmy Euro Glance. Doczyszczanie... Wiesław Anna - opinia (1) czyszczenie narożnika i foteli - są jak nowe teraz ! Polecam ! Anna Zbyszek - opinia (1) Doczyszczanie posadzki w sklepie .Dokładnie i niedrogo . Zbyszek Super doczyszczona posadzka gresowa ! (1) Firma rewelacyjnie doczyściła posadzkę z gresu polerowanego w moim zakładzie... Zbigniew Super doczyszczona tapicerka z narożnika i sofy .Polecam ! (1) Polecam każdemu ! Co roku korzystam z czyszczenia kanap w swoim... Natalia Jestem zadowolona (2) Z całą odpowiedzialnością polecam firmę Euro Glance. Panowie skutecznie... Magdalena Zwyczajna firma (1) Zwyczajna niczym niewyróżnająca się firma. Usługę wykonała bardzo podstawowo.... DawMar Super doczyszczona posadzka (1) Euro Glance wspaniale poradziła sobie z doczyszczanie posadzki gresowej w... piotr Sprzątanie biura (1) Polecam Euro Glance ! Od 4 lat sprzątają biuro naszej firmy .Wszystko jest... Aleksandra Perfekcyjna renowacja posadzki marmurowej (1) Panowie z Euro Glance rewelacyjnie wykonali usługę renowacji posadzki... Piotr czyszczenie wykładzin w biurze (1) Polecam . Bardzo dobrze doczyszczone wykładziny w naszym biurze . Zbyszek Czyszczenie tapicerki (1) Panowie rewelacyjnie doczyścili kanapy w moim mieszkaniu . Polecam !!! Ania Super wyprane kanapy . (1) Firma wyczyściła mi super dwie kanapy i dywan . Polecam ! Beata