Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

bezrozumu a co tobie powiedzieli ??? ze jeszcze dadza ci znac czy co ??..bo mi maja jeszcze dac znac ale widze ich oferty teraz i maja w niemczech prace ...ale dziwne ze tylko kobiety ..moze maja umowy z tureckimi burdelami podpisane

raczej nie ... dałem sie oszukać naiwny ja i reszta która dała sie podpuścić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ty ~z nickiem a moze tak byc ze wszyscy co tu tak pisali zle o euro-pol(u) teraz zarabiaja duze pieniadze ...wyeliminowali konkurencje i sie smieja ;)

bo wszyscy w Norwegi ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak zagladam na ow forum i zauwazylem ze juz nikt nie pisze na temat euro-polu ..to moze na jakis inny temat popiszemy?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na ich temet szkoda pisac pozytywnycgh opini przeciez to zlotowa

Wygląda to na oszustwo....macie link

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/518781,gdynia-sprawdza-czy-agencja-brala-pieniadze-za-wirtualne,id,t.html?cookie=1

No witam...ja dzisiaj też dostałem telefon że mam jechać niby na jakiegoś pracownika oczyszczania miasta czy coś takiego....tylko muszę oczywiście przetłumaczyć dokumenty lub wysłać im i przetłumaczą...i mam to zrobić do 6 marca bo 16 jest rozmowa z norweskim pracodawcą.No i nie wiem co robić:)...tym bardziej że mam kawał drogi tam do nich bo koło Rzeszowa mieszkam.Wogóle to już jakiś czas szukam pracy w Skandynawii,wcześniej byłem w danii ale niedługo bo też nas gość w konia zrobił bo miała być praca ale była jakiś czas a potem dno...długa historia

ciekawi mnie jedno dlaczego obsluga forum usuwa pozytywne opinie???

Napewno kilka osob sie nabierze... szkoda... Ja pracowałam jakiś czas za granica i dobrze radze wszystkim NIE SZUKAJCIE PRACY POPRZEZ AGENCJE/ POŚREDNIKÓW !!!!!!!!!! Uważam ze to złodzieje i oszusci którzy każa pracować za grosze albo wogóle nie wypłacaja a żyje sie w koszmarnych warunkach!! :/ Jeśli taka agencja lub pośrednik byłby uczciwy to przecież stać ich na dodanie normalnego ogłoszenia z podaniem pełnych danych firmy (tj.telefon, adres, siedziba...) a tych którzy krecą i kombinuja niestety nie brakuje!! :/ Szukajcie pracy na własna ręke (ja tak zrobiłam!) przez znajomych, rodzine lub normalne ogłoszenia na popularnych portalach !!! powodzenia!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coś się ruszyło w celu wyjaśnienia czy to naciągacz czy nie.

link do gazety
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/518781,gdynia-sprawdza-czy-agencja-brala-pieniadze-za-wirtualne,id,t.html?cookie=1#czytaj_dalej

na szczęście nie wysłałem kasy!!!

Kilka m-cy temu równie głośno było o WŚPD , która prowadziła trochę inna działalność ,ale chodziło o to ,że nie była to uczciwa działalność.Też znalazła się osoba na forum, która zgłosiła sprawę do zbadania odpowiednim organom. Pracownice ,które otrzymały zatrudnienie zaciekle broniły "pracodawcy" uważając ,że to pomówienia w celu zemsty osób ,które nie dostały pracy.Co się okazało po sprawdzeniu przez odpowiednie władze- pracodawca działał w 100% nielegalnie zasłaniając się fałszywymi danymi i innymi dokumentami.Niestety osoby, które zdecydowały się na współpracę nie nie dość ,że do dnia dzisiejszego nie otrzymały wynagrodzenia zostały pociągnięte do odpowiedzialności za udział w procederze. Uważam ,że w dzisiejszych czasach należy dmuchać na zimne.Cóż takie czasy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mrowko zet jako przedstawiciel agencji sie wypowiadasz i ratujesz wizerunek firmy hehe a tak wogole to ty jakie masz doswiadczenie z ta agencja ze ich bronisz?To jest internet forum gdzie kazdy moze pisac o swoich odczuciach itp to czemu na PUDELKU jada bluzgami na wszystko i wszystkich co !!! Czlowieku ACTA jeszcze nie weszla,ogarnij sie setki ludzi maja prawo pisac co mysla od tego WLASNIE JEST FORUM.Jak i rowniez ludzie maja prawo byc chociazby ostrzezeni poki wyniki kontroli nie beda znane.Nikt nie oskarza po raz kolejny powtarzam tylko kazdy chce wiedziec jak jest naprawde.Gdyby wszystko z nimi gralo w 100% to watku na tym forum wcale by nie bylo i nikt wyzej by sie ta sprawa nie zainteresowal nawet !!! To nie moja wina ze ta agencja takie ma metody pracy a nie inne,kazdy ma prawo domagac sie wyjasnienia tej sprawy.A jesli sie okaza rzetelna firma to odrazu polece ich znajomym.To nie sa czasy abysmy slepo ufali komukolwiek zwlaszcza gdy w gre wchodza pieniadze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

smiej sie smiej, pozniej sie reszta z ciebie posmieje.... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

bez nicka podaj swój namiar to ja odezwe sie do Ciebie. Najlepiej sie tu zarejestruj to na priv można napisac. pozdrawiam.

Nie wiem czy ty "jacku placku" coś pijesz do mnie czy do kogoś innego. Przede wszystkim polemiki z Tobą nie prowadziłem, w każdym bądż razie nie przypominam sobie.
Jak coś piszesz to pisz poprawnie żeby to zrozumieć, a chłopcow szukaj wsród swoich kolegów.

e tam co bedzie to bedzie nie ma co pi**olic

@ mrówka

a Ty zanim coś napiszesz, upewnij się, że masz pod ręką słownik

@ mrówka

o zniesławienie ;) a sprawę poprowadzi: anna maria wesołowska ? ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

no takie prawo masz, ale wyzywajac na forum firme od oszustow itp. !?

najpierw sie upewnij zanim rzycisz jakiekolwiek oskarzenia

Inne tematy z forum

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Praca za granicą. Niemcy (10 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Własny biznes do 40 tyś zł (23 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...