Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

A jeśli nie okaże się wiarygodną to zaoszczedzi xxx ludzi mnóstwo kasy, a że ludzie są podejrzliwi widząc niewiarygodną ofertę pracy+kasa za tłumaczenie to chyba normalne.
Bardzo dobrze że wszystko wyjaśni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sorry ale mam prawo zwrócić się do danych instytucji i zgłosić takie podejrzane procedery.Nikogo nikt nie oskarża tylko każdy się głowi czy nie został nabity w butelkę.Od tego są właśnie takie instytucje,aby rozwiewać wątpliwości.A euro-pol jest sam sobie winny że tylu ludzi pisze o nich w ten sposób,to nie są oskarżenia !!! tylko domysły !!!

ZNIESLAWIENI - maly czlowieku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oświeć nas kapsie, jakież to konsekwencje?

aaaha i nie zapomnij wziąć ciepłych skarpet... w Norwegii zimy są srogie ;)

ROZCZAROWANA I RESZTA!!!!!

JEZELE EURO-POL OKAZE SIE WIARYGODNA I RZETELNA FIRMA
TO ZDAJECIE SOBIE SPRAWE JAKIE BEDZIECIE PONOSIC KONSEKWENCJE?

fajnie - zazdroszczę ci ;]

walid chłopcze - zejdź na ziemie! a jak tak bardzo zależy Ci na wyjeździe to wsiądź w skmkę i przejedź się do spotu.

bezrobotna - to mówisz, że wyjeżdżasz do Niemiec... z norweskim CV? ;)

dzieki bezrobotna za odpowiedz .... waldi61 ja ciebie takze pozdrawiam daj jakis namiar na siebie

Hahaha zgadnijcie czyją zaslugą jest ten artykuł :-)

Hahaha drogi Euro-polu donosik do Państwowej Izby Pracy złożony do PUP to też JA !!!!!!!!
Teraz odpowiednie organy sprawdza uczciwość tej agencji i w końcu skończy się nasze gdybanie :-)

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/518781,gdynia-sprawdza-czy-agencja-brala-pieniadze-za-wirtualne,id,t.html#czytaj_dalej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Artykuł godny polecenia, mam nadzieje ze dobiorą im się do d*pska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widzę ze chociaż jeden z nielicznych mądrych wpisów na tym forum. Pozdrawiam Cię "bezrobotna", a także "bez nicka"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam zapoznać się z lekturą o EURO-POLu :-)

http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/518781,gdynia-sprawdza-czy-agencja-brala-pieniadze-za-wirtualne,id,t.html

Jadę do Niemiec - przez wasze wpisy bałam sie jak cholera ze skończę wiadomo gdzie .... ale sprawdziłam mój wyjazd na wszystkie sposoby i jest ok . Praca za przyzwoite pieniądze i warunki . Tak jak pisałam - rozczarowana jestem że nie Norwegia :( no ale co zrobić . ważne że mnie nie oszukali . Tak sobie myśle .... mój Tata mówi że takich agencji sa setki w Polsce .... ciekawe ilu z was to konkurencja i nas odstrasza ??
no życzę innym wyjeżdżającym dużo szczęścia. Trzymajcie sie !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

a do jakiego kraju jedziesz bezrobotna??

moje pytanko bylo do bezrobotnej

mam pytanko do ciebie ...ty przetlumaczylas sobie cv i list motywacyjny u tlumacza z tego co zrozumialem ale tak nie jedziesz do norwegi ...a pytanie moje brzmi ... czy ty jedziesz do innego panstwa przez EURO-POL??

olgierd i mk cos tam to odpisala mi ta anniken Masz na mysli, ze chcialbys, aby Uzytkownicy na forum sprawdzili, czy tlumaczenie CV i listu motywacyjnego jest poprawne?
To bedzie za dlugi tekst na Pogotowie Translatorskie, tam zajmujemy sie jedynie slowkami i krotszymi tekstami. Musialbys zwrocic sie do profesjonalnego tlumacza ze zleceniem korekty tlumaczenia.
Ja wykonuje takie uslugi, tutaj jest watek z opisem warunkow uslug: viewtopic.php?f=28&t=15019
Z tym, ze ja operuje stawkami norweskimi i za korekte dokumentu licze od 200 koron. Mozesz rowniez poszukac tlumacza w Polsce, maja nizsze stawki.
Pozdrawiam :)

Paradoks !! ja przetłumaczyłam sobie cv u tłumacza za 130 zł na Norweski - a Euro-pol załatwił mi pracę w innym kraju heheh dziwne - ale prace mam i jade na początku marca - juz dzwoniłam do pracodawcy i mam wszystkie umowy - więc sama nie wiem co o tym sadzić ?? no nic praca jest i chyba nie będę sie czepiać

bo takze przetlumaczylem swoje cv i lst motywacyjny translatorem i uwierz ze nie bylo to zgodne z tym co mi wyslali ok ja zaplacilem i tyle a wczoraj bylem w biurze tlumaczen i biora za to od 200 do 400 zl tak ze 95 zl to nie jest duzy pieniadz

Do bez nicka.Na stronie podanej przez Olgierda jest osoba o nicku Anniken jeżeli wyślesz jej swoje przetłumaczone przez Euro-pol cv i lm to napewno ci odpowie czy ma ono "ręce i nogi".
Wygląda na osobę normalną i pomocną.Zresztą jak całe "tamto" forum.
Pozdro

Inne tematy z forum

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

fundacja fly (50 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...