Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

no `bez nicka faktycznie ma chyba z tym problemy. wystarczy przejrzec podany przeze mnie odnosnik. no, ale jego sprawa. a tak przy okazji...pytanie do `bez nicka: skad wiesz, ze Twoje CV jest poprawnie przetlumaczone? skoro poprosiles euro-pol o tlumaczenie, wnioskuje, ze TY, albo Twoi znajomi nie znaja Norweskiego. wiec moze akurat to Twoje jest tlumaczone Google translatorem, skoro nie masz pojecia o tym jezyku.

mkaz38 albo ty nie potrafisz tego robic ale to juz nie moja wina :)

Wygląda na to,że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie umiesz korzystać z sieci.Piszesz bez sensu nie sprawdzone informacje,ale takimi ludżmi też internet "zapchany"
Pozdro

olgierd ta pani moze tobie poprawic za free tlumaczenie jak juz wczesniej napisales ale jak nie masz nic napisanego to wiesz mozesz jej zlecic tlumaczenie i ona to tez zrobi odplatnie ...za wszystko sie teraz placi ...nawet jak masz pragnienie i pijesz piwo w parku zlapie ciebie policja tak placisz dosc ze za piwo to jeszcze za miejsce w ktorym pijesz ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj rano zacząłem szukać informacji natemat tej firmy i trafiłem na to forum.
Niektórzy z Was bardzo chcą wyjechać do pracy za granicę, ja zresztą też,ale powiem szczerze nie wierzmy wszystkim ogłoszeniodawcom.
Niestety jest w sieci mnóstwo oszustów.
Z jednymi z Was się zgadzam z innymi nie.
Wiem tylko jedno-najważniejszy jest rozsądek i "chłodna głowa".
Reszta przyjdzie sama.
Pozdro
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Olgierd ma rację.Pogotowie translatorskie- i post "Potrzebna pilna pomoc-list motywacyjny".Oraz proponuję przeczytac do końca.Na samym końcu ładny "kwiatek" na temat EURO-POLU.
Pozdrawiam

witam wszystkich, a szczególnie Kasię, bo widzę że się stęskniła za mną. Pozdrawiam Cię Katarzyno, i chcę Ci powiedzieć że także do mnie się odezwano, ale szczegółów Ci nie wyjawię. Dziś za wszystko się płaci, a szczególnie za informacje.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

I WIDZISZ OLGIERD TY WLASNIE CHCESZ A NIE MOZESZ:)

olgierd wez sam siebie przestan pograzac ...wszedlem na ten link pozniej na norweski jezyk i pogotowie translatorskie i co przeczytalem wlasnie takie co ...... Wykonuje uslugi tlumaczenia na norweski lub sporzadzenia na podstawie nadeslanych informacji CV oraz listow motywacyjnych, zgodnie z norweskimi standardami. Rowniez tzw. uniwersalne listy motywacyjne dla tych, ktorzy wysylaja masowo listy motywacyjne w poszukiwaniu pracy.

CENY:

Nadeslany tekst zrodlowy wyceniam indywidualnie, w zaleznosci od charakteru i objetosci.

Termin realizacji zlecenia: do 3 dni (roboczych) od daty zarejestrowania przelewu na podstawie wyslanej mailem faktury.

Gotowe tlumaczenie przesylam mailem jako zalacznik w formacie Word, gotowy do wydruku.

Zainteresowanych usluga prosze o przeslanie tekstu zrodlowego lub informacji do sporzadzenia CV/listu motywacyjnego na adres mailowy: anniken_forum_norwegia@yahoo.no
lub na pw na forum.

Prosze rowniez o podanie danych do faktury: imie i nazwisko, adres pocztowy oraz adres mailowy.
WIEC WIDZISZ DROGI OLGIERKU W POLSCE TO NAWET ZA FREE W MORDE NIE DOSTANIESZ:)

i tak beda Cie zwodzic pol roku. a co do ataku na moja osobe...nigdy nie podaje niesprawdzonych informacji, wiec parafrazujac pewna postac z filmu "ciało", "Bede Cie musial skarcic, i to dotkliwie". patrz i placz - http://www.forum-norwegia.pl nastepnie znajdz NORWESKI JEZYK/POGOTOWIE TRANSLATORSKIE. dla chcacego nic trudnego.
Pozdrawiam przezornych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kasiu i ty sie mylisz ...tak samo jak byla pomylka twoich narodzin ...owszem dzwonili do mnie ale osoba z agencji powiedziala mi ze dopiero 8marca dadza mi odpowiedz czy sie dostalem do tej norwegi czy tez nie a nawet jak sie nie dostalem to szczerze mam to gdzies jak nie wyjade tu to wyjade tam ... teraz mala sprawa do nicka olgierd ... olgierd ...czy ty jestes jakis stukniety ... za free to ty nawet w morde nie dostaniesz do pierwsza kwestia a druga kwestia ...mysli ze ktos na innych forach przetlumaczy tobie cv lub list motywacyjny .. prosze ciebie czlowieku ...jakby tak bylo to firmy zajmujace sie tlumaczeniami upadja na polskim rynku ...nooo chyba ze przetlumacza tobie to jak google translator...kali jesc kali pic

pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja poprostu nie jestem naiwna tak jak Ty waldi61 lepiej miec nosa niz byc naiwnym tak jak Ty ,albo tylko udajesz,,,, to tyle wyjasnienia

przejrzalem caly ten watek i szczerze "mowiac" krew mnie zalewa. nie sadzilem, ze w Naszym kraju jest az tylu naiwnych ludzi. teraz nie dziwie, sie, ze takie pseudo agencje powstaja jak grzyby po deszczu. wystarczy podstawa socjotechniki. Ostatnio tez mialem "przyjemnosc" byc aktywny w podobnym watku (wpiszcie na stronie gowork.pl w wyszukiwarce "Andrzej Grota") tam koles nabrol 50+ osob. wplacali mu po 500zl. no i teraz chodza pielgrzymkami na komisariat. taka przestroga: po to jest internet, zeby najpierw sprawdzic informacje o agencji/posredniku. a tak przy okazji, taka mala dygresja do ludzi, ktorzy sie ciesza, ze maja przynajmniej CV przetlumaczone. wystarczy dobrze poszukac...sa fora internetowe, a tam zyczliwi ludzie, mieszkajacy kilka lat norwegii przetlumacza Wam CV czy list motywacyjny za darmo.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie sie podziali Waldi i bez nicka mieli zadzwonic do nich dzisiaj i co udają ,że zadzwonili ,,,ha ha ha dwaj następni oszuści wspólnicy ,nie podejrzewam wszystkich ,ale bez nicka to od samego początku był podejrzany czepiał sie kazdego bluzgał ,,,,cos z nim nie tak obym sie myliła ,przyznam się ,że rzadko się mylę

Aha i widze nowe ogłoszenie http://www.poloniusz.pl/o1-1i9i4b/
zbliżone do tego: http://www.norwegia.praca-ue.pl/90/praca-fizyczna-w-norwegii-przy-oczyszczaniu-miasta/

nikt sie nie odzywa bo wszyscy zainteresowani wyjechali hehe;)

ludzie oni r******a ludzi na hajs szczerze nie maja zadnych ofert pracy. Co to za agencja ktora nie podaje adresu gdzie sie znajduje i mozna porozmawiac z nimi albo nie maja nr stacjonarnego....moja kobieta tez wyslala cv , zadzwonili do niej i mowili ze juz nie ma wyjazdow do norwegi teraz sa wyjazdy do niemiec praca robienie pizzy. Mi i mojej kobiecie sie zdaje ze oni szybciej maja kontakt z turkami i z ich burdelami. Milego dla osob ktore sie daly naciagnac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nooo widze ze do wielu z was zadzwonil euro-pol skoro wszyscy sie tak rozpisuja hmmm... a moze nadal czekacie i macie nadzieje ze zadzwonia?Piszcie cos ciekawosc mnie zzera

no i jak dzwonili do was? ;-)

nie macie innych tematów

Inne tematy z forum

Feromony w pracy (7 odpowiedzi)

Chciałabym wypróbować feromonów na ludziach z pracy pod wpływem pewnej publikacji o zachowaniach...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...