Euro-Pol agencja zatrudnienia

Czy ktoś wysyłał tam aplikację? poszukiwali do pracy w Norwegi. W necie próżno znaleźć informację o tej firmie (pośredniaku).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia

Skoro jestes taka zmija to po jakiego diabla wogole odwiedzasz to forum przeciez gdziesz masz innych to i nasze opinie nie powinny cie interesowac,stuknij sie w swego pustaka.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak teraz czlowiek jak wyrazi swoje zdanie to pisza ze jestem wlascicielem...a co do osoby ktora pisze ze nie potrafie poprawnie pisac po polsku to wez mi napisz gdzie popelnilem blad ... druga kwestia nie mam takiego zamiaru nikomu pisac czy sie dostalem do pracy i kiedy np bede mial wyjazd ... ZARYZYKUJCIE BEDZIECIE WIEDZIELI A NIE JAK PISALEM WCZESNIEJSZYM POSCIE KTOS MA ZA WAS RYZYKOWAC A WY BEDZIECIE MIELI PODANE NA TACY DLA MNIE TO DEBILIZM
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie drogi właścicielu tylko pomiocie żmijowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak teraz to juz na bank wiadomo ze jestes wlascicielem tej przekletej agencji i probujesz zachecac do tlumaczenia u siebie cv-zadna szanujaca sie agencja nie proponuje takiego tlumaczenia odplatnie.Puknij sie w glowe....!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie jest kwestia strachu przed utratą pieniędzy. To jest po prostu skorzystanie z takich głąbów jak ty, którzy tracą pieniądze. po co mam zaryzykować, jak zawsze się znajdzie taki pustak, który nawet po polsku dobrze pisać nie potrafi. nam pozostaje tylko patrzeć i się śmiać.

Według mnie źle rozumujesz. Jako społeczeństwo powinniśmy sobie pomagać a nie rzucać kłody pod nogi. Czyli jeśli zdecydowałeś się zaryzykować ok Twoja kasa - podziel się wiedzą z innymi (pomożesz innym).
Jeśli to oszustwo i chciałbyś aby wszyscy ryzykowali nabijasz kase naciągaczom. To jest na pewno wałek ale człowiek ma zawsze nadzieje na wyjechanie z tego kraju dlatego troche się napaliłem.

Drogi wlascicielu agencji Euro-pol mam nadzieje ze pozalujesz ze tak potraktowales tylu ludzi,pamietaj ze zlo powraca i niebawem tobie zajrzy do tylk* :) A wtedy my wszyscy bedziemy sie smiac szeroko ojj to bedzie cudowne:)

Bo chcą zarobić na tłumaczeniach? Generalnie jeśli chcesz oszczędzić to wklep w google'a "norwegian cv", wejść w grafikę i na pierwszych dwóch miejscach są wzorce więc można sobie oszczędzić 95 zeta :)

A I JESZCZE JEDNA KWESTIA ... W SUMIE NIE MA TU RYZYKA PRZYNAJMNIEJ MAM PRZETLUMACZONE CV I LIST MOTYWACYJNY W JEZYKU NORWESKIM ... W ZYCIU SIE WSZYSTKO PRZYDA BO ZA 95 ZL NIE PRZETLUMACZY SIE CV I LISTU MOTYWACYJNEGO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja mysle ze jestes wlascicielem tej agencji,piszasz tak wymiajaco jak i gosciu z agencji omijal odpowiedzi na pytania !!!!
Jestes prostakiem i piszesz tak bo ludzie przestali ci cv do tlumaczenia wysylac ojj nie ladnie nie ladnie.

JKA ZOSTANE WYROLOWANY NIE WIDZE ZADNEGO PROBLEMU NAPISAC ZE TAK ZOSTALEM WYKRECONY ...A TO ZE SOBIE PRZEKLINAM TO TAKI JESTEM I JESZCZE JAK CZYTAM WASZE POSTY ...NIECH KTOS NAPISZE KONKRETNIE CZY WYJECHAL CZY NIE .. WYSLIJ ZARYZYKUJESZ A NIE KTOS ZA WAS MA RYZYKOWAC A WAM WSZYSTKO MA PODAC NA TACY...NAJLEPIEJ BEDZIE JAK NAPISZE TAK JEST PRACA AGENCJA JEST SWIETNA NIE BUJCIE SIE

DLA MNIE TO JEST LUDZKI STRACH CHCA MIEC COS ALE BOJA SIE ZARYZYKOWAC NAJLEPIEJ NIEKT KTOS INNY ZARYZYKUJE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

NIE NAPISZESZ BO CI GŁUPIO BĘDZIE ,ŻE ZOSTAŁEŚ WYROLOWANY TY DEBILU

Myślę że koleś który tłumaczy te cv szuka właśnie takich ryzykantów jak Ty, zarobi na tym tyle że nie musi jechac do Norwegii pracować.
Poza tym jak nie chcesz się podzielić informacją to nie, nikt CIe nie zmusza.
Nawet nie chodzi o stratę tych 95zł tylko o nabijanie kasy oszustom i jeśli jest ktoś kto naprawdę wyjechał to mógł by się podzielić swoją wiedzą.
Nie bede ryzykował bo to jeden wielki wał, dostaniesz odp ze Norweg nie zaakceptował twojego cv i tak sie historia skończy.
Poza tym po kulturze twojej wypowiedzi wnioskuje ze właśnie takich ludzi potrzebują na "zachodzie".

TAK KU*WA CZLOWIEK JEDEN ZARYZYKUJE WYSLE PIENIADZE A INNI CHCA WIEDZIEC JAKIES FAKTY CZY WYLECIAL I MA PRACE...I CZY JAKAS OSOBA ODPROWADZILA NA LOTNISKO ... DLA MNIE TO JEST CZYSTY DEBILIZM OSOB PISZACYCH O JAKIES KONKRETNE FAKTY ... NAWET JAK WYLECE TO SZCZERZE CH*JA TU NAPISZE A JAK ZOSTANE WYKRECONY TO NAPISZE .... TAK ZOSTALEM WYKRECONY .

ZARYZYKUJ TO BEDZIESZ WIEDZIAL/A CZY POLECISZ CZY NIE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Euro-Pol agencja zatrudnienia prca w norwegi do hurtowni

ODNOSI SIĘ TO DO ADIEGO Z GDYNI......

Z JAKIEGO MIASTA JESTES

byles na rozmowie kwalifikacyjnej g

Kolego to napisz gdzie twój Tata pracuje? Nazwę firmy i w jakim mieście? Jakiś konkret a nie mydlenie oczu jak reszta "wyjeżdzających".
Nikt nie pofatygował się podać miejsca i godziny odjazdu, niby ktoś wyjechał niby nie. Może jakiś skan dokumnetów lub coś podobnego.
Czekamy na KONKRETY

Powiem szczerze, że dużo tutaj jadu i oszczerstw. Wchodziłem na to forum już wcześniej i bałem się że mój ojciec dał się nabrać jakieś firmie krzak, ale wyleciał do roboty ;) coś czuję, że dużo osób sfrustrowanych faktem odrzucenia cv przez Norwegów. Bądź co bądź mój ojciec ma duże doświadczenie, więc pewnie to zaważyło. Pozdro i szczęścia życzę w szukaniu pracy, bo do tego trzeba dużo szczęścia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

aha i jeszcze takie coś:
http://www.dobra-opieka.pl/index.php?option=com_adsmanager&page=show_ad&adid=247&catid=8&Itemid=85

luknijcie sobie na dole oferty, jest napisane, że agencja nie pobiera żadnych opłat za pośrednictwo, pomaga w przetłumaczeniu dokumentów, i to jest normalna profesjonalna firma a nie taki pic na wodę który ma tylko ściągnąć z naiwnych polaków którzy się jeszcze o dziwo nie nauczyli w jakim kraju żyją. Ludzie! to kraj trzeciego świata, gdzie oskubaliby was na ulicy. nic tylko spieprzać stąd.

Inne tematy z forum

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...