Euro-Serwis

Warsztaty samochodowe

Gdynia, Małopolska 14

Artur - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Trafiłem do tego warsztatu przez przypadek z polecenia... Artur Filip - opinia (1) Peugeot 207-ka naprawiona wzorowo. Przedewszystkim bardzo szybko, na czym mi... Filip Świetni fachowcy warsztatu. (1) Polecam ten warsztat do napraw pogwarancyjnych. Ceny są dużo niższe niż w... kulikowski.waldemar@gmail.com
Naprawy w Euro-Serwisie Gdynia (1) Od kilku lat - korzystam z usług tego zakładu i to z kilkoma już różnymi... Waldemar K. Warsztat godny polecenia (1) Polecam ten warsztat posiadaczom francuzów. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Michał NIE POLECAM (1) nieuprzejmi ,opryskliwi ,brak kontaktu i wyceny. Ryszard Mistrzowie od aut francuskich (1) Polecam ten warsztat wszystkim posiadaczom Citroenów. Bardzo dobry kontakt,... pq Pozytywnie (3) Samochód (citroen C4 - 2007 r.) był tylko na diagnostyce. Panowie trafnie... C Polecam (1) Jako jedyni bezbłędnie zdiagnozowali usterkę w 308 serwisy firmowe nie... Maciej Bardzo dobrze znają się na francuzach, nic nie stanowi w tym zakładzie problemu. (1) Zablokowany elektrozamek wlewu paliwa, sytuacja awaryjna bo na ostatnich... Przemek Polecam (1) Pełna fachowość i profesjonalne podejście do tematu. Jeden z niewielu... ks Polecam (2) Gorąco polecam. Czasem trzeba trochę poczekać na wolny termin, ale za to... Piotr Fachowość i kompetencja, (1) Serwis zdecydowanie godny polecenia. Mechanicy dobrze znają się na... Piotr godny polecenia (1) Jeżdżę tam od kilku lat w zasadzie prawie od początku czyli od momętu zakupu... Marcin godny polecenia (1) Byłem tam dwa razy ze swoją C5 i za każdym razem wyjeżdżałem w pełni... Paweł Bardzo , bardzo słaby . (4) Przeczytałem opinie ,pojechałem i umówiłem się na serwis auta i co ........?... MARIAN Serdecznie polecam! (1) Bardzo polecam panów z euro serwisu. Przedewszystkim profesjonalizm i... Karol szybko i sprawnie (1) Panowie z całą pewnością znają się na francuzach. Jednego dnia umówiłem się... Orzesz polecam (2) fachowcy, znaja się na tych markach, w moim przypadku Renault, taniej od ASO... Sebastian POLECAM (1) Jestem mile zaskoczona jakością obsługi i niską ceną. (Renault Megane) AM