Euro serwis nie polecam
Korzystałam z usług tego serwisu w ostatnim czasie, jednak czuję się oszukana. Z początku sądziłam, że trafiłam na profesjonalistów, jednakże serwisant, który przyjechał nie potrafił mi naprawić lodówki ani trafnie jej zdiagnozować. Serwis zaproponował mi przywiezienie lodówki do nich we własnym zakresie, ponadto uczepili się diagnozy o wycieku czynnika chłodzącego, zaproponowali napełnienie + wymianę rurek na miedziane koszt tej całej operacji wyniósłby połowę ceny nowej lodówki czyli ok 2000 zł- horror oczywiście dowiedziałam się także że serwisant może mi napełnić czynnikiem chłodniczym lodówkę w domu, ale nie sprawdzi gdzie instalacja jest nieszczelna- koszt jedyne 300 zł. Zamówiłam inny serwis, na szczęście, diagnoza została postawiona w 5 min a naprawa zajęła ok 15 min, lodówka chodzi tak jak wcześniej a wystarczyło wymienić wiatrak. Szkoda że euro serwis tak bardzo jest nastawiony na wyciągnięcie jak największej sumy pieniędzy od klienta. Plusem tego serwisu jest Pani Asystentka, bardzo miła i chętna do pomocy.
Koszt nietrafionej diagnozy: 100 zł+dojazd
Koszt nietrafionej diagnozy: 100 zł+dojazd