Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

Aneta - opinia (1) Niestety Pan wziął ode mnie 200 zł za naprawę zmywarki, nie naprawił, umawiał... Aneta Mirosław - opinia (1) Monter otrzymał zapłatę za naprawę pralki, ale po jego wyjściu okazało się,... Mirosław kompletnie odradzam (1) przestrzegam Pan nierzetelny , totalnie nieodpowiedzialny , proszę sprawdzić... Asia
Piekarnik teka z panelem sensorycznym (1) Właściciel firmy najpierw Bezpłatnie udzielił trafnej porady przez telefon.... Agnieszka naprawa suszarki Bosch (1) Pan po otrzymaniu informacji o rodzaju awarii i typie suszarki,przyjechał z... vestini płyta indukcyjna (1) W dniu kontaktu mogłem zostawić sprzęt do naprawy - czas naprawy wyceniony na... M. Zmywarka Bosch (1) Bardzo polecam, ten Pan potrafi telefonicznie ustalić na podstawie opisu... K Trudno uwierzyć, że tacy fachowcy jeszcze istnieją. (1) Pan przyjechał jak obiecywał na czas, sprawdził pralkę, powiedział co jest... Jacek Naprawa płyty ceramicznej (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu Pana serwisanta.Po 10 letnim... Morenowe Wzgórze Serwisant naprawił moją suszarkę do ubrań przez telefon! (1) Polecam i jeszcze raz polecam, z całego serca!!! Po nieudanym serwisie przez... Marta Pralka (1) Witam, Zadowolony z serwisu, szybka i poprawna diagnoza, naprawa na miejscu,... enzo Naprawa pralki Brandt (1) Bardzo polecam tego serwisanta. Trafnie zdiagnozował pralkę już podczas... Kuba Polecam (1) To był mój drugi kontakt z Panem. Pierwszy raz zablokowany panel sterujący w... Bongo Przez miesiąc nie naprawiona lodówka. (1) Pan zwlekał z zamówieniem części, przyjazdem do Gdyni. Sprawę przeciągał... Aneta NIEPOWAZNY FACHOWIEC (1) Bylam z panem omowiona dwukrotnie, poniewaz szukal srub!", potem mUSIAL... urszula.tomczyk@gmail.com Nie polecam! (2) Niesłowny. Po pierwszej wizycie pan powiedział, że na części trzeba będzie... Adam Wspanialy serwis godny polecenia :) (1) Kompetencja, punktualnosc, niezawodnosc, kultura osobista a do tego bardzo... Halina Polecam (1) Naprawa pralki szybka i skuteczna. Pan zdiagnozowal problem już przez... E.M profesjonalizm i uczciwość (1) Pan z własnej inicjatywy przez telefon zdiagnozował co zawiodło w zmywarce... Cez Piekarnik naprawiony przez telefon (1) Absolutny fachowiec! Od razu wiedział, o co chodzi mojej Amice J.R.