Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

Prawdziwy fachowiec (1) Z kimś takim jeszcze się nie spotkałem - posiadam niestety bardzo rzadki... Piotr C. Polecam (1) Szybko i sprawnie. Poprawna diagnoza usterki już przez telefon. Szymon Naprawa pralki Electrolux inspire (1) Usterka polegała na tym, że pralka po ustawieniu programu wyłączała się po 3... Monika K.
Nie nie nie polecam!!!!!¡ (1) Nie nie nie polecam!!!!!!!!!!!! Człowiek niesłowny, niesolidny i nie... kobieta Piekarnik naprawiony przez telefon (2) Pan mi udzielił zupełnie za darmo porady przez telefon o tym co przestawiłam... qqua1980 Pralka działa! :) (1) Profesjonalna naprawa za rozsądną cenę. Serwisant pojawił się z częściami, po... Grzegorz Fantastyczna pomoc - gorąco polecam (1) Drugiej tak pomocnej i życzliwej osoby ze świecą szukać. Gdy zepsuła mi się... antrus Oszustwo!!! (1) Nie działa mi zmywarka od miesiąca i po wielokrotnej wizycie Serwisanta nadal... Mariusz Naprawa zmywarki i kuchenki (2) Pan, który przyjechał do zmywarki bardzo szybko zdiagnozował problem i usunął... Lukasz OPINIA NEGATYWNA (2) naprawa zmywarki BOSCH niezrealizowana. Zaden z terminow nie dotrzymany.... LG Wymiana membrany w podgrzewaczu wody (4) Pan niesolidny i przede wszystkim niesłowny. Opóźnił się z zamówieniem części... anna Naprawa płyty TEKA (2) Dzisiaj zawiozłem Panu płytę inddukcyjną do naprawy którą źle podłaczyłem i... krystian Bardzo sprawnie (1) Miałam problem z suszarka gdyż bęben nie chciał sie kręcić. Pan przyjechał... Maja Serdecznie i profesjonalnie (1) Pan zna się na swoim fachu i nie skąpi swojej wiedzy. W dzisiejszych czasach... Krystian Bardzo polecam! (1) Dzisiaj wykonano u mnie naprawę kuchenki. Pan był na czas, trafnie... Zofia naprawa pralki samsug 4,5kg Silvernano (1) Naprawa bardzo solidna i terminowa,cena naprawy konkurencyjna do innych... Ryszard Kozłowski Polecam fachowca (2) Diagnoza juz przez telefon, pralka naprawiona w niecale pół godziny, człowiek... Monika Polecam (1) fachowiec przez telefon określił problem -usterka usunięta-pralka samsung z... werasport Fachowa pomoc - trafna diagnoza juz przez telefon (1) Problem pralki - po objawach, juz przez telefon dowiedzialem sie o dwoch... Maciej Szczerze polecam ! (1) Pan jest prawdziwym profesjonalistą ! Fachowiec, kulturalny. Bałam się... Kasia