Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

GORĄco POLECAM !!! (1) Profesjonalnie, konkretnie, rzetelnie, ceny bardzo przystępne, naprawdę... Dorota polecam (1) POLECAM , DIAGNOZA PRALKI PRZEZ TEL ( SPRAWDZIŁA SIĘ ), CZĘŚCI W KIESZENI 30... PAWEŁ superfachowiec (1) podjął się naprawy, której inni nie chcieli wykonać. Wykonał ją szybko,... Krzysztof
POLECAM!!! (1) Super fachowiec. Znalazł usterkę w kilku. Naprawa ekspresowa i w bardzo... Ola Zdecydowanie polecam! (1) Niespotykany człowiek! Czytając inne opinie myślałem, że trochę zbyt... Klient z Gdyni po prostu mega pozytyw (1) po prostu mega pozytyw: przyjazd trochę opóźniony (ale był śnieg poza tym... Agnieszka Naprawa pralki BOSCH (1) pełen profesjonalizm, punktualny, konkretny, rzetelny, cechy bardzo rzadkie w... Michał Godny fachowiec! (1) Naprawa pralki. Telefonicznie już udało się ustalić po objawach co się dzieje... Pralka z Królewskie Wzórze Super Fachowiec (1) Polecam każdemu usługi tego fachowca. Słowny, terminowy, znający się na... Violetta Orientacja na klienta (1) Zadzwoniłem w piątek wieczorem szukając serwisu do zepsutej pralki. Jak w... Krzysztof naprawa piekarnika Amica (1) Zgłoszenia dokonałam meilem. Odpowiedź była błyskawiczna. Pan podał termin... Barbara W pełni zadowolony z serwisu zmywarki (1) Nie naciągnął mnie na nową pompę moją trzeba było jedynie oczyścić i za... Radek REWELACJA (1) We wtorek wieczorem pralka umarła. Telefon do serwisu - pierwszy wolny termin... Bartek Jestem pod wrażeniem (1) W poniedziałek w południe telefonicznie zgłosiłem zepsutą zmywarkę - już w... Arek solidny fachowiec (1) Zleciłam naprawę pralki Siemens i kuchenki elektrycznej Amica. Pan stawia... Anna Super fachowiec Polecam (1) Pełny profesjonalizm biorąc pod uwagę obsługę klienta oraz sama naprawę. Gość... Artur POLECAM (1) Super fachowiec. Znalazł usterkę w ciągu minuty. Naprawa ekspresowa i w... Beata Pełen profesjonalizm (1) Człowiek odebrał telefon w sobotę, doprowadził do usunięcia usterki w tym... Cogitandus SERDECZNIE POLECAM!! (1) Jak to zwykle bywa, sprzęt się psuje w najmniej oczekiwanym momencie. Pan,... JS Rzetelny i niedrogi (1) Dobry, rzetelny, miły i niedrogi fachowiec. Do mojej pralki trzy razy... Jarek