Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

super! (1) fachowo, uprzejmie i z troską wykonana usługa. Serwisant przemiły - udzielił... MOnika - Wrzeszcz rewelacja (1) Pan przyjechał punktualnie. Zrobił pralkę i piekarnik. Wziął 200zł, dał 12... iza NAPRAWA PRALKI (1) POLECAM :) Usługa została zgłoszona rano i tego samego dnia o umówionej... MARZENA ORUNIA GÓRNA
Naprawa zmywarki (1) Usluga zostala wykonana profesjonalnie.Wykonawca solidny, kompetentny,... URSZULA Solidnie!!! (1) Jestem pod dużym wrażeniem, usługa profesjonalna, przystępna cenowo, a pan... Kasia naprawa zmywarki i drzwi kuchenki (1) Usługa została wykonana profesjonalnie. Wykonawca solidny, kompetentny i... Anna Polecam!!! (1) Z serwisu skorzystałem w związku z awarią suszarki do ubrań.Serwisant w 2min... L naprawa kuchenki gazowo-elektrycznej (1) Szybko, sprawnie, niedrogo bez naciągania. Polecam! M. naprawa zmywarki (1) Jestem bardzo zadowlona z usługi. Pan bardzo komunikatywny, słowny i... Magdalena szybko i sprawnie (1) Polecam gorąca - Pan przyjechał do piekarnika po 3 godzinach od telefonu i... Ola Niesolidny, niesłowny i nie oddaje zabranych do naprawy podzespołów (1) Zgłosiłem do naprawy kuchenkę mikrofalową SIEMENS. Zlecenie zostało przyjęte.... Jacek Beśka błyskawiczny serwis (1) Rewelacja - zdecydowanie najlepsza firma serwisująca sprzęt AGD w... zadowolony klient klient - opinia (1) Naprawa pralki trwała ok 2h zakończona sukcesem. Na naprawę dana gwarancja o... Łukasz klient - opinia (1) Naprawa sprzętu doprowadzona skutecznie do końca, więc mogę śmiało polecić... klient klient - opinia (1) Naprawiana była zmywarka, której nie naprawił serwis na Porębskiego, zresztą... klient Fachowo (1) Do naprawy była zmywarka. Sprzęt był już w innym serwisie, ale usterka nie... Jarek Ś.