Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

naprawa zmywarki smeg (1) Miła i rzetelna osoba z odpowiednim podejściem :) Eliza Konkretny (1) z usług tego Pana korzystałam juz kilkakrotnie, głownie do zmywarki. Nie... Magda Polecam (1) Pan zna się na rzeczy, od razu trafnie zdiagnozował awarię zmywarki i usunął... Jan
naprawa pralki Indesit (1) Szybko sprawnie i tanio. Polecam. Serwis wyjątkowo uczciwy - rzadkość w... KAD Pełny profesjonalizm (1) 11-letnia pralka Elektrolux naprawiona szybko i za bardzo umiarkowaną stawkę.... Paweł Profesjonalista (1) Pod każdym względem polecamy. Świetny kontakt, rzeczowa naprawa, ogromna... BaSu polecam (1) Porządny fachowiec. Punktualny, słowny i rzetelny. Jestem zadowolona. żabianka Euro serwis nie polecam (1) Korzystałam z usług tego serwisu w ostatnim czasie, jednak czuję się... Qetesh Szbko, Sprawnie, solidnie. (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi, pełen profesjonalizm i fachowość. Pralka... Yasko Naprawa pralki Whirlpool (1) Wymiana amortyzatorów. Naprawa wykonana w umówionym terminie. Cena umiarkowana. Artur kompletny ignorant (1) kompletny brak odpowiedzialności za słowa. Umawiał się wielokrotnie i tyleż... Autor nie dojechał pomimo umówionego spotkania (1) Pomimo wcześniejszego umówienia się, Pan niestety nie dojechał na miejsce. Po... xxx Super fachowiec! (1) Szukałem serwisu AGD do zepsutej pralki, trafiłem na ofertę tego Pana.... Marcin UNIKAJCIE TEGO "FACHOOWCA" (1) Trzy miesiae trwa naprawa cieknącej zmywarki. Pan jest absolutnie niesłowny,... Stanisław polecam (1) szybko , niedrogo i profesjonalnie polecam be polecam (1) Uszkodziła mi się płyta indukcyjna TEKA. Przestała działać prawa strona: dwa... Krzysiek POLECAM (1) Pan przyjechał punktualnie i chociaż umówieni byliśmy tylko na oględziny, od... Trysia P=O=L=E=C=A=M (1) Naprawdę polecam SUPER FACHOWIEC. Płyta electrolux znów działa. Naprawdę... Sebastian Serwis (1) Super. Punktualnie, solidnie, sprawnie i w przystępnej cenie. Z całym... Wikesława Serwis godny polecenia! (1) Z usług serwisu korzystałam trzykrotnie. Dwa lata temu naprawiałam grzałkę... Anna