Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

UWAGA NA "FACHOWCA" !!! (1) Brak profesjonalizmu, kompletny brak szacunku do klienta.Przez miesiąc... S.Laudańska Bardzo polecam. Fachowiec. (1) Fachowa robota. Diagnoza usterki płyty indukcyjnej zajęła 5 min a naprawa... m.ob NIESOLIDNY (1) Fachowiec przyjeżdżał 3x do zmywarki która nie grzała wody i nie domywała... Tomek
unikać jak ognia!!!! (1) Pan umówił się ze mną na wizytę we wtorek o 17.00. O 19.00 jeszcze go nie... Aniela Nieodpowiedzialny (1) Pan nie przyszedł na umówione spotkanie, nie raczył zadzwonić. Nie polecam... Adam Zmywarka Bosch awaria pompy (1) Pan najpierw wypytał się dokładnie o model wiek zmywarki oraz o rodzaj... kapi naprawa zmywarki (1) Pierwszy kontakt przez telefon bardzo rzeczowy. Ocena przyczyny i wstępnych... Artur Szpakowski Pełen profesjonalizm - szczerze polecam! (1) Szczerze polecam ten serwis! Miałem uszkodzoną płytę indukcyjną (po... elprezeso zdecydowanie wart polecenia kontakt (1) napiszę krótko - naprawiałem u nich pralkę oraz lodówkę. pralka - szybka... Paweł Uwaga na tego Pana (1) Pan przemiły w kontakcie telefonicznym, proszę nie dać się zwieść. Jego... Sylwia Nitkowska kompletna beznadzieja (2) Witam nie polecam tego pseudo fachowca prawie by zepsuł moją pralkę wymienił... Katarzyna Musiał Polecam. (1) Szybko i uczciwie. R rzetelna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten serwis agd.Terminowo,rzeczowo,tanio,bez naciągania. Teresa Super (1) Polecam ten serwis pralka naprawiona błyskawicznie i niedrogo usterka... Daniel Naprawa pralki (1) Szybko i prawidłowo zdiagnozowana usterka jeszcze przez telefon. Szybka... Michał Prawdziwy Fachowiec.! (1) Gorąco Polecam. Szybka i miła pomoc, przystępna cena. Zadzwoniłem o 8.30... Msceij Super fachowiec (1) Prawdziwy fachowiec znjacy sie na rzeczy. Szbko, tanio, bez problemu. Goraco... mika rewelacja:) (1) Będę polecać tego Pana wszystkim:) bardzo dobry fachowiec a przede wszystkim... Karolina Polecam (1) Zespuł mi się przełącznik w piekarniku. Z serwisem był kontakt mailowy mimo... aqua1980 polecam! (1) Od tego fachowca etyki pracy i postępowania z klientem powinny uczyć się... Łukasz