Serwis AGD

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Orłowska 9

Serwis godny polecenia! (1) Z usług serwisu korzystałam trzykrotnie. Dwa lata temu naprawiałam grzałkę... Anna UWAGA NA "FACHOWCA" !!! (1) Brak profesjonalizmu, kompletny brak szacunku do klienta.Przez miesiąc... S.Laudańska Bardzo polecam. Fachowiec. (1) Fachowa robota. Diagnoza usterki płyty indukcyjnej zajęła 5 min a naprawa... m.ob
NIESOLIDNY (1) Fachowiec przyjeżdżał 3x do zmywarki która nie grzała wody i nie domywała... Tomek unikać jak ognia!!!! (1) Pan umówił się ze mną na wizytę we wtorek o 17.00. O 19.00 jeszcze go nie... Aniela Nieodpowiedzialny (1) Pan nie przyszedł na umówione spotkanie, nie raczył zadzwonić. Nie polecam... Adam Zmywarka Bosch awaria pompy (1) Pan najpierw wypytał się dokładnie o model wiek zmywarki oraz o rodzaj... kapi naprawa zmywarki (1) Pierwszy kontakt przez telefon bardzo rzeczowy. Ocena przyczyny i wstępnych... Artur Szpakowski Pełen profesjonalizm - szczerze polecam! (1) Szczerze polecam ten serwis! Miałem uszkodzoną płytę indukcyjną (po... elprezeso zdecydowanie wart polecenia kontakt (1) napiszę krótko - naprawiałem u nich pralkę oraz lodówkę. pralka - szybka... Paweł Uwaga na tego Pana (1) Pan przemiły w kontakcie telefonicznym, proszę nie dać się zwieść. Jego... Sylwia Nitkowska kompletna beznadzieja (2) Witam nie polecam tego pseudo fachowca prawie by zepsuł moją pralkę wymienił... Katarzyna Musiał Polecam. (1) Szybko i uczciwie. R rzetelna obsługa (1) Zdecydowanie polecam ten serwis agd.Terminowo,rzeczowo,tanio,bez naciągania. Teresa Super (1) Polecam ten serwis pralka naprawiona błyskawicznie i niedrogo usterka... Daniel Naprawa pralki (1) Szybko i prawidłowo zdiagnozowana usterka jeszcze przez telefon. Szybka... Michał Prawdziwy Fachowiec.! (1) Gorąco Polecam. Szybka i miła pomoc, przystępna cena. Zadzwoniłem o 8.30... Msceij Super fachowiec (1) Prawdziwy fachowiec znjacy sie na rzeczy. Szbko, tanio, bez problemu. Goraco... mika rewelacja:) (1) Będę polecać tego Pana wszystkim:) bardzo dobry fachowiec a przede wszystkim... Karolina Polecam (1) Zespuł mi się przełącznik w piekarniku. Z serwisem był kontakt mailowy mimo... aqua1980