szczerze polecam tę szkołę (1) Pani Małgosia praktycznie podchodzi do nauczania języka, rzeczywiście- zadaje... agacias Naprawdę polecam!! (1) Co wyróżnia szkołę pośród innych? Indywidualne podejście, b.wysoki poziom... Bożena Polecam :) (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Euroclub. Zajęcia są ciekawe i... Lucy
Super szkoła! (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru szkoły. Dzięki indywidualnemu podejściu do... Kasia SN Byłam na kursie CAE (1) ...i egzamin zdałam na A!!!, p. Małgosia mnie strasznie męczyła, testy,... też Gosia Polecam (1) Na zajęcia do Euroclubu w szkole na Jasieniu uczęszczał mój syn. Był z nich... Goska pierwsza klasa! (1) Fantastyczni lektorzy, przemila atmosfera. Byłam na poziomie zaawansowanym i... mała dobra szkoła (1) bardzo dużo się tam nauczyłam i dzięki tej szkole nie miałam kompletnie... emigrantka gorąco polecam! (1) świetna szkoła, wysoki poziom i rzeczywiście widać efekty. Marta rewelacja! (1) Fantastyczne miejsce, do którego chce się wracac i z którego nie chce się... neptunka DLA MNIE BOMBA!!! (1) Z czystym sumieniem polecam kursy w tej szkole! Mała grupa, nauka w klimacie... Agano