Eurodent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 2

Mirosław - ocena (2) Bardzo nieprzyjemna sytuacja z dr. Tomasikiem. 1 rok i 4 miesiące temu Pan... Mirosław Iwona - ocena (1) Profesjonalna obsługa,miła atmosfera,sympatyczne Panie Świetny lokal Jestem... Iwona Markus S - opinia (1) Doskonałe podejście do pacjenta, porada oraz leczenie kompetentnie i... Markus S
Zadowolona pacjentka - opinia (2) Korzystamy z usług cała rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Miła i... Zadowolona pacjentka Tomasz - opinia (2) Razem z całą rodziną korzystamy z usług centrum już ponad 10 lat. Jestem... Tomasz Katarzyna - opinia (1) Polecam w 100% jestem bardzo zadowolona Katarzyna Stomatolog dla dzieci i dorosłych (1) Korzystam z usług dr Tomasika. Bardzo profesjonalne podejście do pracy,... Dorota Stały klient (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa Leszek Polecam (1) Wszystko ok. Szczerze polecam Magda Polecam (1) Uprzejme Panie w rejestracji, lekarze i asystentki z profesjonalnym... Beata Zadowolona pacjentka (1) Już od kilku lat jestem Państwa pacjentką i należy dodać że jestem bardzo... Zadowolona pacjentka:):):) Bezboleśnie (1) Z usług gabinetu stomatologicznego na Morenie skorzystałam kilkukrotnie.... Magda Polecam :-) (1) Leczę się w Eurodencie na morenie, jestem bardzo zadowolona z tutejszych... zadowolona klientka mnie sie wydaje... (2) hahahaaha, a ja mysle ze te pochlebne oinie to pisza pracownicy... inkognito Polecam (1) Chodze do Eurodentu juz jakis czas i jestem zadowolona z dentysty jak nigdy... Ktos Super (1) Już od 3 lat korzystam z usług Eurodentu (na Morenie) i jestem bardzo... czarnadama Mój dentysta :) (1) Ten kto pisze złe opinie na temat Eurodentu na Morenie chyba nigdy tam nie... Dominik K.