Eurodent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy Implanty

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 2

Mirosław - ocena (2) Bardzo nieprzyjemna sytuacja z dr. Tomasikiem. 1 rok i 4 miesiące temu Pan... Mirosław Iwona - ocena (1) Profesjonalna obsługa,miła atmosfera,sympatyczne Panie Świetny lokal Jestem... Iwona Markus S - opinia (1) Doskonałe podejście do pacjenta, porada oraz leczenie kompetentnie i... Markus S
Zadowolona pacjentka - opinia (2) Korzystamy z usług cała rodziną i zawsze jesteśmy zadowoleni. Miła i... Zadowolona pacjentka Tomasz - opinia (2) Razem z całą rodziną korzystamy z usług centrum już ponad 10 lat. Jestem... Tomasz Katarzyna - opinia (1) Polecam w 100% jestem bardzo zadowolona Katarzyna Patryk - opinia (1) Korzystam z usług Centrum Stomatologicznego Eurodent od 3 lat. Pełny... Patryk Stomatolog dla dzieci i dorosłych (1) Korzystam z usług dr Tomasika. Bardzo profesjonalne podejście do pracy,... Dorota Stały klient (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa Leszek Polecam (1) Wszystko ok. Szczerze polecam Magda Polecam (1) Uprzejme Panie w rejestracji, lekarze i asystentki z profesjonalnym... Beata Zadowolona pacjentka (1) Już od kilku lat jestem Państwa pacjentką i należy dodać że jestem bardzo... Zadowolona pacjentka:):):) Bezboleśnie (1) Z usług gabinetu stomatologicznego na Morenie skorzystałam kilkukrotnie.... Magda Polecam :-) (1) Leczę się w Eurodencie na morenie, jestem bardzo zadowolona z tutejszych... zadowolona klientka Nie warto (1) Na wstępie muszę zaznaczyć, że absolutnie nie mam zastrzeżeń do kompetencji... Leszek polecam (1) bardzo profesjonalnie, dokładnie. Dość drogo ale zawsze można liczyć na... Mazia mnie sie wydaje... (2) hahahaaha, a ja mysle ze te pochlebne oinie to pisza pracownicy... inkognito naciaganie na (1) Jakiś koszmar.Wróciłam z bólem po zrobieniu plomby przez dentystę p. Piotra... Nie zadowolona klientka Polecam (1) Chodze do Eurodentu juz jakis czas i jestem zadowolona z dentysty jak nigdy... Ktos Gosia - opinia (1) bylam tam pierwszy raz i polecam kazdemu!!! Obsluga jest swietna, wyposazenie... Gosia