polecam Eurodent Gdańsk -Morena (1) Miły personel, profesjonalizm polecam Bruszewska Najlepszy ortodonta (Jasień) (1) Pełen profesjonalizm - do tego bardzo dobry kontakt z lekarzem ortodontą... Patrycja Polecam (1) Jestem pacjentką od kliku lat wraz z całą swoją rodziną. Obsługa jest... Zadowolona Pacjentka
Zadowolona :) (1) Jakość usług na bardzo wysokim poziomie. Leczenie przez wykwalifikowanych... Sylwia Opinia (1) Super dentysta. Jakosc usług na bardzo wysokim poziomie! Przemiła obsluga ! Krzysiek Polecam (1) Korzystam z usług eurodent niezmiennie od 4 lat poczawszy od założenia... Daniel Polecam :D (1) Leczę zęby w eurodencie od '97 roku kiedy mama zabrała mnie jako dziecko do... Ola REWELACA (1) Zespół mega profesjonalny, uśmiechnięty :) i pełen optymizmu. Nawet... karo_gd Polecam!! (1) Wizyty w Eurodent są profesjonalne ale również bardzo miła, sympatyczna... Asia Wszystko 100% (1) Z cala pewnoscia polecam euro dent na ul. Jabloniowej. Nie mam zadnych... Julita G Szczerze polecam! (1) Bardzo miła atmosfera, można odczuć na każdym kroku zrozumienie i dbalaosc o... Julia Piękne zęby (1) Bardzo polecam. Jestem bardzo zadowolona. Mam piękne ząbki. RENATA Polecam (1) Od bardzo dawna korzystam z usług Euro Dent. Jestem bardzo zadowolona i... Sylwia Uśmiech jak z Hollywood (1) Do Euro Dentu trafilam 1.5 roku temu na konsultacje ortodontyczną- miło i... A.W. Polecam !!! (1) Do euro dent trafilam z polecenia koleżanki. Trafilam najlepiej jak... Aga Usługa z wyższej półki. (1) Pod każdym względem super, warto przekonać się . M.F. GORĄCO POLECAM! (1) Skorzystałam z usług tej kliniki i żałuję, że chodziłam do innego dentysty.... Marta Polecam (1) 100% satysfakcja - jakość leczenia idzie w parze z cena i najwyższymi... Marta 100% polecam (1) Polecam z czystym sumieniem! Korzystałam kompleksowo z usług (higienizacja,... Lucyna Jabłoniowa (1) Bardzo dziekuję za piękny uśmiech Anna