Nauka Jazdy Euromoto

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 32/3

Natan - ocena (1) Super szkoła, dwie kategorie zdane jedna za pierwszym wszystko dzięki super... Natan Olaf - ocena (1) Kurs na kat B z panią Daria to cos pięknego. 30 godzin zleciało bardzo... Olaf Michał - ocena (1) Robiłem kurs na kat. A u p. Piotra, zdałem za pierwszym razem. Potem... Michał
Marcin - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w przygotowaniu do egzaminu i polecam Panią Darię Marcin Maja - ocena (1) Obsługa biura bardzo sympatyczna i pomocna. Cena konkurencyjna. Zajęcia... Maja Tobiasz - ocena (2) W szkółce robiłem kurs na kat.B pani w biurze bardzo miła i pomocna, w... Tobiasz dawid - ocena (1) bardzo przyjazna atmosfera dawid Bartek - ocena (2) Wyrozumiali i pomocni ludzie. Zdane za 2 razem. Pozdrawiam i dziękuję:) Bartek Estera - ocena (2) Pani Daria super, egzamin zdany za pierwszym razem!! Estera Mateusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne podejście do nauki zarówno ze strony... Mateusz Aleksandra Liundyshava - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, organizacja działa bez zarzutu. Pani Daria jako... Aleksandra Liundyshava Jacek Sikorra - ocena (1) Na świeżo, ledwo po zdanym egzaminie. Szkoła wybrana z polecenia, polecam... Jacek Sikorra Julia - ocena (1) Polecam z całego serca szkółkę, a w szczególności przemiłą Panią Darie która... Julia Kacper - ocena (1) Super szkółka, mili ludzie, oba egzaminy zdałem za pierwszym razem. Kacper Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Panią Darię, dobre podejście i wskazówki :) Bartek Ania Zakrzewska - opinia (1) Polecam wszystkim a zwłaszcza na kategorie A, Pan Jarek ma świetne podejście... Ania Zakrzewska Zuza - opinia (1) Bardzo cierpliwi instruktorzy, przygotują do egzaminu, ale i do codziennej... Zuza Klaudiusz - opinia (1) Jak dla mnie Euromoto to najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Wykładowcy na... Klaudiusz Malwina - opinia (1) Bardzo polecam, super instruktorzy! Malwina Jakub - opinia (1) Wysoki poziom nauczania, polecam!!! Jakub