Europak (1) Szybko, dobrze, skutecznie. Miła obsługa polecam! Hnery dla mnie OK (1) To stacja dla tych co chcą naprawdę sprawdzić swój samochód, a nie tylko... ZZ Gbur w obsłudze (1) Przyjechałem na tą stacje od razu po jej otwarciu. Zrobiła na mnie pozytywne... Dawid
Opinia (1) Szybko, sprawnie i na temat! Do tego jeszcze pycha kawa! Polecam zdecydowanie! Tomasz Rewelacja !! POLECAM :) (1) Byłem dzisiaj pierwszy raz na tej stacji, ponieważ zasugerowałem się bardzo... Rafał REWELACJA!!! REWELACJA!!! REWELACJA!!! (1) Wzór!!! Tak to się robi, a dodatkowo tak się zyskuje stałych klientów!!!... TomekVW_Jetta Joanna - opinia (1) Super obsługa. W prezencie żeton na myjnię. Joanna Najlepsza Stacja na jakiej byłem (1) Najmilsza i najszybsza obsługa z jaką się dotychczas spotkałem na stacji... Marcin super (1) przyjechalam, panowie wstawili samochod do hali, zrobili badania, w... emi Toyota (1) Polecam, usługa wykonana szybko, pełna profeska. Z pewnością za rok tutaj wrócę. Kuba Stacja z prawdziwego zdarzenia (1) Polecam... bo sprawnie, rzeczowo, tanio, sympatycznie, uzupelniona zostala... Barbara Honda CRV (1) Bardzo profesjonalna stacja kontroli pojazdów. Miła i fachowa obsługa.... Janusz profesjonalnie i solidnie (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu. jarek Volvo v70 (1) Szybko i sprawnie, bez zbędnego czekania w nieskończoność. Miła i... Volvo v70 Polecam ***** (1) Bardzo polecam tą stację. Nowy, czysty i pachnący obiekt na wysokim poziomie,... Bartek Profesjonalnie:) (1) Potrzebowaliśmy przeglądu w ostatnim momencie, będąc w długiej trasie.... Ala Huzarska Magdalena Lis - opinia (1) Bardzo fachową obsługą . Polecam z korzystania. Magdalena Lis Polecam! (1) Szybko, sprawnie, bez czekania w nieskończoność i przede wszystkim miła i... Klientka Passat B6 (1) Bardzo polecam, szybko sprawnie i na temat. Przy okazji znaleźli niewielką... Michał vw (1) Miła i profesjonalna obsługa klienta Bardzo ładnie urządza stacja, pyszna... Magdalena