Bawiliśmy się super do 8 rano:) (1) Tak na szybko. Firma zorganizowała super imprezę. Spełniła wszystkie... Premium Finance Polecam EventBaard (1) Z firma EventBaard miałem możliwość współpracować niejednokrotnie na... Dj NoName Firma godna polecenia! (1) Brałem udział w imprezie firmowej organizowanej przez firmę Event Baard. Mam... Tomasz
Event Baard (1) Wybrałem ocenę bardzo dobrą gdyż właśnie taka była impreza zorganizowana... Grzegorz Pełen profesjonalizm (1) Firma w pełni profesjonalna i elastyczna w potrzebach klienta.Profesjonalna... Anna Impreza (1) Fantastyczna organizacja i zabawa. Mnogość atrakcji. Polecam Jacek Pitak Polecam (1) Na początku tego roku nasza firma zwróciła się do agencji Event Baard z... Patryk Marta Paluch / Grupa IT SA - opinia (1) Firma zajęła się organizacją i realizacją imprezy integracyjnej w Oycowej... Marta Paluch / Grupa IT SA POLECAM ! (1) GORĄCO POLECAM, SUPER FIRMA !!!!!!!!! Aga POLECAM (1) Polecam współpracę z w/w firmą. Wszystko załatwione w krótkim czasie. Obsługa... Asia Bezproblemwo (1) Agencja Event Baard już drugi rok z rzędu bierze udział w organizacji naszego... Mateusz Solidna Firma! (1) Skorzystaliśmy z usług firmy EventBaard i jesteśmy bardzo zadowoleni. Po... Celina M.