Dariusz - opinia (1) Lokal z pierwszej trójki trójmiejskich imprezowni. Impreza kwietniowa na... Dariusz Marina - opinia (1) Lokal zadbany i bardzo czysty, super kontakt, cena bardzo przystępna. Z... Marina Kamil - opinia (1) Zajebisty lokal do zorganizowania 18 polecam. A właściciel przesympatyczny Kamil
Jan - opinia (1) Słaby lokal mały, po dawnym mięsnym Jan Rademenes - opinia (1) Szukałem lokalu na 18-stkę córki i byłem w kilku miejscach tego tupu. Event... Rademenes Jakub - opinia (1) Super Lokal , mega urządzony - naprawdę wysoki standard dla najbardziej... Jakub Dawif - opinia (1) Bardzo fajne miejsce do wyprawienia imprezy /urodzin. Wszystko omówione... Dawif Robo - opinia (1) Polecam Skorzystalem pare razy i obsluga super bo na luzie i ceny sa spoko Robo Michaś - opinia (1) Bawiłem się tam raz na uro znajomego, całkiem pozytywne miejsce ma klimat... Michaś Damian - opinia (1) Sam lokal jak w miare, gorzej z obsluga Damian Marek - opinia (1) Mega mega miejscówka byliśmy na urodzinkach koleżanki która wyprawiała w tym... Marek Damian - opinia (1) Myślę , że bardziej dopasowanego miejsca do moich potrzeb nie mogłem znaleźć,... Damian Ggg - opinia (1) Fajny lokal dobre ceny wyszla super impreza Ggg Agnieszka - opinia (1) Jeśli chcesz zorganizować niezapomniane urodziny, nie mogłeś lepiej trafić.... Agnieszka Monika - opinia (1) Robiłam swoje 40ste urodziny w tym lokalu i tak mi się spodobało ,że od razu... Monika Daniel Argulewicz - opinia (1) Super miejsce na urodziny i nie tylko ;) lokalizacja tez świetna a cena... Daniel Argulewicz DAN - opinia (1) Ogolnie full profeska i mucha nie siada, lokal polecam w calym spektrum jego... DAN Balic85 - opinia (1) Idealne miejsce na imprezę lub spotkanie z przyjaciółmi. Klimat w tym miejscu... Balic85 Marcin - opinia (1) Idealny lokal na urodziny ! Sprzęt nawet dla wybrednych klientów :) bylem... Marcin R - opinia (1) Świetne miejsce nagłośnienie także bardzo dobre i bardzo wporzadku właściciel R