Salon warty uwagi. (1) Gorąco polecam. Odwiedzilam wiele salonów w całym trójmieście i w żadnym... Ania Salon na 6! (1) Dziewczyny! W salonie Evinion znajdziecie naprawdę piękne i niespotykane... OT Mało jest takich przyjemnych miejsc jak to ... :) (1) Z wielką przyjemnością wraca się do miejsc, w których się tak wyjątkowo... Hania
tak sobie (1) nie wiem czym się tam zachwycać.normalnie a do tego wcale nie tak... dorota Najpiekniejsze suknie jakie w życiu widziałam (1) Zanim trafiłam do salonu "Evinion" byłam w wielu innych miejscach ale ten... Dorota SUPER SALON (1) Po dzisejszej wizycie możemy wypowiedzieć się w samych superlatywach. 1) na... POBRASITA WSPANIAŁA OBSŁUGA (1) Salon od niedawna otwarty przemila, konkretna obsługa.Sukienki bardzo ładne i... ania Agata - opinia (1) Polecam wszystkim Paniom! Przemiła obsługa, duży wybór i szybka realizacja.... Agata Gorąco polecam (1) Myślałam, że poszukiwania sukni ślubnej to będzie jakaś udręka. Oglądałam... Agnieszka cos innego w 3miescie (1) Pozytywy: - piękne nowe, suknie, ciekawe fasony - w tygodniu pracuje do 17,... Magda