Kompleksowe mycie , czyszczenie i wosk. (1) Niestety nie mogę polecić tej myjni. Za usługę zapłaciłem 150 zł wiec można... Piotr Mega! (1) Dzis korzystalam z uslug chlopakow. Mega!! Moje czarne Mini nigdy sie tak nie... Karolina Nie polecam (1) Mlodzi fajni panowie ale niestety Nie polecam nie dokladosc kłuje w oczy... Magdalena
komplet (1) Jak najbardziej polecam - szybko sprawnie, ceny w miare Grzegorz odkurzanie,czyszczenie wnetrza (1) Strata pieniędzy i czasu, nie polecam.Wizyta pierwsza i ostatnia.Niedokładne... Cola bardzo polecam (1) Jedna z najlepszych myjni w okolic bardzo szybko i sprawnie no i do tego... Patryk Wymina kół (1) Nie mają pojęcia o wymianie kół, nie polecam !!! Adm gofl v (1) auto nigdy nie było tak czyste jak po wizycie w evo car evo car zostanie moją... przemek Zdecydowanie polecam ! (1) Korzystałam z usługi polerki lakieru i woskowania - efekt zaskakujący, jestem... Justyna Polecam! (1) Auto zawsze bardzo ładnie i dokładnie umyte, w środku to aż żal w butach... zadowolony Polecam (1) Zadowolony :) Szymek Najlepsi !!!! (1) Myjnia spełnia oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów. Auto... New Beetle super Myjnie (1) Polecam , korzystam bardzo często !! Usługa zawsze wykonana profesjonalnie.... Aga