Lidka W. już W.-B. - ocena (1) Ewa to cudowna osoba, wkładająca całe serce w to co robi dobiera suknie do... Lidka W. już W.-B. Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie przesympatyczna Panią Ewę i przepiękne sukienki, które... Karolina Arleta - ocena (1) Polecam z całego serca Salon Ewy !!! Projekty Ewy są przepiękne i dopasowane... Arleta
a - ocena (1) Suknia przepiekna wygodna i bardzo dobrej jakości, Pani Ewa bardzo pomocna i... a Magda K - ocena (1) Suknie wieczorowe Ewy zrobiły na mnie ogromne wrażenie są pełne klasy,... Magda K Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam każdej przyszłej Pannie Młodej ten salon sukien ślubnych!... Karolina Izabella - ocena (1) Piękne dzieła, cudowna atmosfera i suknie szyte z pasją! Suknia ślubna od Ewa... Izabella Sandra - ocena (1) Pozdrawiam z całego serca, to była wspaniała współpraca przy mojej wymarzonej... Sandra Paulina - ocena (1) Miałam przyjemność szyć u tej niesamowitej osoby sukienkę wieczorową, dawno... Paulina Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam salon Sukien Ślubnych Butterfly ️ pani Ewa spelnia marzenia Alicja Marylka - ocena (1) Polecam z całego serca tu sie szyję cuda I pani mloda wychidzi zachwycona... Marylka Mariola - ocena (1) Polecam salon z całego serca Pani Ewa jest poprostu urocza i pani mloda czuje... Mariola Kasia - ocena (2) Chciałam z całego serduszka polecić salon Ewy ! Dziewczyny uszyły dla mnie... Kasia Patrycja - ocena (1) Zamawiałam sukienkę w salonie butterfly i jestem zachwycona Sukienka szyta... Patrycja Patka - ocena (1) Witam wszystkich! Chciałabym podzielic sie swoimi odczuciami o sukni i... Patka Aga - ocena (1) Cudowna atmosfera piękne doradztwo i śliczne suknie Polecam. Aga Anna Gabriel - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie salonów sukien ślubnych w Trójmieście. Gwarancja... Anna Gabriel Marlena - opinia (1) Z prac Ewy korzystamy od kilku lat, jej dzieł nie mogło zabraknąć także na... Marlena Karolina - opinia (1) Ewa ma serce do szycia. Jej projekty są zawsze wyjątkowe. Zdecydowanie warto! Karolina Monika - opinia (1) Duży profesjonalizm. Indywidualne podejście do klienta. Szczerość i jak to... Monika