Ewa Osypińska - Balcerzak

Kancelarie notarialne

Gdańsk, al. Grunwaldzka 492/2

Zakup mieszkania, gdańsk Oliwa (1) Polecam. Udało się przygotować akt w dość niestandardowym trybie z dojazdem... Jacek Bierzyzński Nie polecam (1) Nie polecam, zero kultury osobistej, ani Dzień dobry ani Do widzenia, akt... Klient BEZSZCZELNOŚĆ I AROGANCJA!!! (3) Jestem obywatelką Bulgarii, więc z górą za blędów przepraszam. Z "szanowną... Mila Kozerska
Bardzo dobry projekt aktu notarialnego (1) Po wielu wizytach w różnych kancelariach notarialnych, tutaj udało się... Marian Matuszyński lipa (1) ... ja osobiście w zeszłym roku zrobiłem około 7 aktów notarialnych i w... detentor polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi Kancelarii pani Ewy Osypińskiej -... Joanna Kalman polecam (1) Miła, profesjonalna obsługa, szybkie załatwienie sprawy klientka Stanowczo nie polecam !!!!! (1) Mieliśmy wątpliwą przyjemność podpisywania aktu notarialnego i dwóch umów w... WES - Opinia (1) Od lat wraz z rodziną korzystam z usług Kancelarii P. Osypińskiej - Balcerzak... Marta Nowik-Kościołowska Halina Witkowska - opinia (1) Muszę przyznać, że jestem zaskoczona poprzednią opinią gdyż moje wrażenia po... Halina Witkowska