Expert

Transport bagażowy

Gdańsk, magnacka 15

Marti - ocena (1) Serdecznie polecam, była informacja SMS, że będzie dostawa, Pan zadzwonił też... Marti Anna M - ocena (1) Bardzo fachowa i miła obsługa. Wszystko zrobione zostało szybko i... Anna M Miras - ocena (1) Punktualnie, dobry kontakt z kierowcą panowie złożyli narożnik bardzo... Miras
Ula - ocena (1) Polecam usługi transportowe i montaż pracowników firmy Expert.Panowie... Ula Sasik - ocena (1) Fajne chłopaki i kompetentni co do usług jakie promóją. Jestem na TAK !!! Sasik żaneta - ocena (1) Fantastyczni panowie, którzy dziś dostarczyli kanapę dla mojego syna. Pełna... żaneta Joanna W - ocena (1) Na prawde SZTOS !!! Raz dwa wniesione, panowie uwazali jak wnosza,... Joanna W Piotr - ocena (1) Wspaniała obsługa. Punktualność,pełna kultura,prawdziwi fachowcy . polecam.. Piotr Katarzyna_S - ocena (1) Bardzo sprawnie, szybko pomimo wąskiego korytarza i ciężkich paczek, polecam Katarzyna_S David Romero - ocena (1) Unikaj ich. Nie są profesjonalni. Nie zainstalują wszystkiego i zostawią cię... David Romero Mirosława - opinia (1) Dzisiaj dostarczono mi kanapę przez firmę Expert ,jestem bardzo... Mirosława Morelska - opinia (1) Profesjonalna obsługa, mili i sympatyczni pracownicy, punktualność i... Morelska Norbert Stromski - opinia (1) Sofa została dostarczona szybko i na czas. Również szybko i sprawnie zebrane.... Norbert Stromski Klientkaaaa - opinia (1) Dostawa i wniesienie elementów szafy przez p.Daniela i Kolegę przed... Klientkaaaa Majkelski - opinia (1) Panowie sympatyczni, bardzo szybko i sprawnie złożyli mebel. Jestem bardzo... Majkelski Klaudia Polkowska - opinia (1) Super ekipa, ciągle w kontakcie. Polecam! Klaudia Polkowska Leszek - opinia (1) Szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, cały czas wiedziałem co się dzieje.... Leszek Maria Ż - opinia (1) Mega super, pełna kultura, terminowo, kontakt telefoniczny z kierowcą... Maria Ż Kamilex - opinia (1) Dostawa umówina i punktualna, Pracownicy bezproblemowo wykonali wniesienie i... Kamilex niikola - opinia (1) Polecam firmę.Chłopaki dali radę z wniesieniem na 3 piętro choć nie było... niikola