Expert

Transport bagażowy

Gdańsk, magnacka 15

Kuba2nd - opinia (1) Panowie wnieśli wielką kanapę szybko i sprawnie, świetny kontakt przez biuro... Kuba2nd Maciej - opinia (1) Polecam firmę z całą pewnością, przemili i kompetentni pracownicy (panowie... Maciej AnKrzysztof - opinia (1) Dostawa fachowa i na czas. Wskazówki odnośnie rozładunku mebli w... AnKrzysztof
Joanna C - opinia (1) Usługa zrealizowana terminowo, Pan zadzwonił 20 minut przed przyjazdem.... Joanna C Norbert Sakowski - opinia (1) Dobry kontakt z firmą, na bieżąco wiedziałem co się dzieje. Norbert Sakowski Ewelka - opinia (1) Wielkie a nawet ogromne podziękowania za dostarczenie wielkiego łóżka na 10... Ewelka Sampler31 - opinia (1) Moim zdaniem jedna z lepszych firm na rynku - kompleksowa usługa bardzo... Sampler31 Monika K. - opinia (1) Dostawa zrealizowana terminowo, zgodnie z wcześniej ustalonych godzinach z... Monika K. Hanna - opinia (1) Monter profesjonalny. Bardzo dobrze zorganizowany, uprzejmy i bardzo dbający... Hanna Adam K. - opinia (1) To solidna firma.Zamówienie wykonano dokładnie i na czas. Firma transportowa... Adam K. Natalia P. - opinia (1) Bardzo pomocne panie na infolinii. Bardzo dziekuje za pomoc w trudnej,... Natalia P. ania - opinia (1) Ekipa dała radę mimo trudnych warunkow.. pozdrawiam! ania Klaudia Sowicka - opinia (1) Nie zawiodłam się. na plus terminowosc i atmosfera, ekipa byla mila i... Klaudia Sowicka Davidos - opinia (1) Transport nowej lodówki z wniesieniem i podłączeniem - solidnie, konkretnie,... Davidos Dana - opinia (1) Bardzo sprawnie, nie było problemu. Jesteśmy zadowoleni. Paczki zostały... Dana norbert2 - opinia (1) Firma solidna i pomocna, nie bylo problemow ze zmiana terminu uslugi. Ekipa... norbert2 Piotr - opinia (1) dostawa terminowa , wszystko ok Piotr Olga Piątek - opinia (1) Expert to firma, ktora uzekła mnie tym ze wazny jest dla niej klient.... Olga Piątek Julia95 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi montażu urządzeń agd - dużaaa wygoda,... Julia95 Renata - opinia (1) Otrzymałam narożnik w uzgodnionym terminie, Panowie sami zaproponowali... Renata