A.Kamińska - ocena (1) Naszą wspólnotą od niedawna zarządza firma expert. na początku, kierując się... A.Kamińska Dobra firma (1) Moim zdaniem dobra firma, współpracuję z nią od około 10 lat. Wiadomo jak w... mieszkaniec Ocena działalności _Expert (1) Brak rzetelnego przedstawienia rozliczenia roczny opłat poniesionych przez... Mieszkańka z dzielnicy Oliwa
Nie, nie, nie (1) Zawyżone opłaty za wodę, ogrzewanie. Niejasne rozliczenia kosztów... Olka Opieszały administrator (1) Mamy do czynienia z Expertem od ponad roku, kiedy to kupiliśmy mieszkanie we... aggie Polecam P. Wojtka M. z O.S.K Expert :) super instruktor (1) Super instruktor dużo mówi o niespodziankach na drodze i do tego dobrze... Michal__ POLECAM (1) Bardzo polecam szkołę nauki jazdy EXPERT, nauka w spokojnej i miłej... Angelika Anna Jastrzębska - opinia (1) Firma "Expert" administruje naszym budynkiem od ponad 5 lat. Jesteśmy... Anna Jastrzębska nie nie nie (2) od kiedy zainteresowałem się finansami mojej wspólnoty ,a było to wtedy jak... zarząd awaria wg experta (1) Awaria wg experta. Dzień 1. Ścieki ze zlewozmywaka w piwnicy a na klatce... Polannik A ja polecam (1) Do tej pory mieliśmy już kilku administratorów ale wreszcie można to nazwać... Klient Jest dobrze (1) Po zebraniu jak najlepsze wrażenia, po prostu profesjonalizm. Pozdrawiam P.M. Klient antyexpert (2) To się nazywa administrator i zarządca. Gościu co się zwie prezesem tej firmy... głupek, który dał się nabrać Nieudolność (1) Naprawdę nie polecam. Zarządca nie dopilnowuje spraw. Rok w rok jest problem... niezadowolona T R A G E D I A (1) Przed dwoma laty zakupilem mieszkanie w kamienicy "zarzadzanej" przez... zwykły człowiek Tragiczna firma (1) Beznadziejna firma nastawiona tylko na zyski - nie interesuje ich dobro... nigdy więcej experta