Expert

Transport bagażowy

Gdańsk, magnacka 15

Marianka - opinia (1) Bardzo sprawne działanie, zamawiałam transport z wniesieniem i montażem;... Marianka Maggie - opinia (1) Jak dla mnie to jest najlepsza firma kurierska zajmująca się dużymi... Maggie Laskowska12 - opinia (1) Duże zamówienie nowego sprzętu agd do domu nie stanowilo wyzwania. to byla... Laskowska12
mariap - opinia (1) Miła obsługa, punktualność, meble złożone w expresowym tempie. Gorąco polecam mariap tadeusz - opinia (1) Jak zwykle na czas i jak zwykle się nie zawiodlem. polecam tadeusz Klaudia - opinia (1) Sprawna dostawa, bardzo wygodna oferta wniesienia i montażu, ciesze sie, ze... Klaudia Grzesiek Kowalczyk - opinia (1) Nie mam powodów do narzekania.. w moim przypadku ekipa pracownikow była... Grzesiek Kowalczyk Adrian3miasto - opinia (1) Współpraca z expert była bezproblemowa. Zadzwoniłem, umówiliśmy się na... Adrian3miasto Tomek S. - opinia (1) Korzystałem z firmy Expert już dwukrotnie i za każdym razem współpraca... Tomek S. Agata M - opinia (1) Panowie przyjechali zamontowali, posprzątali po sobie, wszystko sprawnie i na... Agata M Łuki - opinia (1) Fachowo i rzetelnie. Firma godna polecenia z bardzo ciekawą ofertą Łuki K.Mariusz - opinia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z usług i kompleksowego podejścia firmy... K.Mariusz Elżbieta Stuba - opinia (1) Zakupiłam pralkę w Media Markt 1.03.2023z usługą transportową.Termin dostawy... Elżbieta Stuba Tropicali - opinia (1) Najlepsi dostawcy w firmie - Mateusz i Artur. Miałem przyjemność przyjmować... Tropicali Dariusz - opinia (1) Państwa pracownicy są na najniższym poziomie kultury! Po pierwsze nie znają... Dariusz Przemysław - opinia (1) Świetna oferta, bardzo ułatwia proces urządzania mieszkania, panowie bardzo... Przemysław Bartek - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, dobry kontakt z infolinią i szybkie... Bartek TomTom33 - opinia (1) Firma godna zaufania i polecenia. Korzystałem kilka razy i póki co niezawodni TomTom33 Natalia - opinia (1) Nie spotkałam się jeszcze z takim obłudnym stosunkiem do klienta. Totalne... Natalia Karo - opinia (1) Nie polecam. Ukraińcy, którzy z nimi współpracują. Jakaś firma SD. Nie... Karo