Expert

Transport bagażowy

Gdańsk, magnacka 15

Bogusław S. - opinia (1) Szybka dostawa, wniesienie i montaż profesjonalny i zgodnie z zamówieniem Bogusław S. Gabriela Szarko - opinia (1) Dostawcy świetnie sobie poradzili z wnoszeniem pomimo dużych utrudnień... Gabriela Szarko Kasnas - opinia (1) Nie polecam, fatalne wykonanie, nieposprzątanie po sobie, marnowanie czasu... Kasnas
Kamson - opinia (1) Wszystko ok terminowo tak jak trzeba polecam Kamson Kasixx - opinia (1) Usługa zrealizowana tak jak trzeba - szybko i w miłej atmosferze, expert zna... Kasixx eMATe - opinia (1) oceniam pozytywnie swoje doswiadczenia z ta firma, przy montazu nowej lodowki... eMATe Natalia Kaminska - opinia (1) brak zastrzen, firma sprawila ze wyposażanie nowej kuchni pomimo duzych obaw... Natalia Kaminska M4R0 - opinia (1) Szybka realizacja, duża dbałość o towar podczas wnoszenia i montazu. Panowie... M4R0 Grzechu - opinia (1) Wszystko zgodnie z opisem. Polecam Grzechu sylvek$$ - opinia (1) Polecam firmę Expert, profesjonalizm i dbalosc o szczegoły. sylvek$$ Marcin.War - opinia (1) Bardzo dziękuję za szybką realizację zamówienia. Super poziom obsługi Marcin.War Sylwia C. - opinia (1) Super, firma z wyrozumiałością podeszła do mojej prośby o zmianę daty... Sylwia C. Olga2Gdn - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, pani z obsługi klienta wyjaśniła... Olga2Gdn Michalina - opinia (1) Jestem zadowolona i polecam te firmę. Punktualnie zrealizowana dostawa a... Michalina Grzegorz K. - Poznań - opinia (1) załoga dostawcy bez zastrzeżeń. Duży minus dla F-my to przekładanie 3 razy... Grzegorz K. - Poznań P. - opinia (1) Przesyłka w ogóle nie przyjechała. Zerowy kontakt ze strony obsługi klienta,... P. Leo - opinia (2) Nie polecam firmy "expert transport" Gdańsk - Kowale, ponieważ pracownikom... Leo Marcin - opinia (2) Ta firma to porażka, mieli mi dowieźć sprzęt w godzinach 15-20 a oni dzwonią... Marcin Olgierd - opinia (1) Panie Mateuszu, Nasza firma realizuje dostawy w przedziałach czasowych 10-15... Olgierd Stanowczo nie polecam!!! (1) Jeśli to jest ta firma http://www.expert-transport.pl/ co ma teraz siedzibę w... Mateusz