Expert wśród ekspertów =) Szczerze polecam!
Zastanawiacie się nad wyborem ośrodka szkolenia kierowców? Nie traćcie więcej czasu! Już teraz zapisujcie się do Experta! Na pewno nie będziecie żałować. Jestem świeżo upieczoną posiadaczką prawa jazdy kategorii 'A' i 'B', cały kurs zrobiłam na przełomie dwóch miesięcy i ani razu nie miałam wątpliwości co do swojej decyzji. Lepiej trafić nie mogłam! Teoria prowadzona jest w sposób ciekawy i konsekwentny, a lekcje praktyczne to czysta przyjemność. Instruktorzy Experta nawet z osób o dwóch lewych nogach i braku smykałki do prowadzenia pojazdu zrobią wyśmienitego kierowcę =) Chciałam serdecznie podziękować moim dwóm niezawodnym instruktorom kat. 'A' - panu Piotrowi i Szymonowi - od których już na pierwszych lekcjach zaraziłam się ogromną pasją do motorów. Nikt nie nauczy was lepiej panować nad tymi dwukołowymi maszynami. Pełen profesjonalizm połączony z miłą atmosferą. Dziękuję również mojemu instruktorowi kat. 'B' - panu Grzesiowi- za konsekwencję i pasję z jaką naucza oraz za ogromną dawkę poczucia humoru! Ślicznie dziękuję też kierownikowi ośrodka, panu Leszkowi! Odnalezienie drugiego takiego kierownika to jak szukanie igły w stogu siana!
Pamiętajcie! Expert jest tylko
Pamiętajcie! Expert jest tylko