Expresowa naprawa zmywarki

Expresowo, profesjonalnie. miło i sympatycznie, ale przede wszystkim niedrogo!!!
Szkoda, że wypowiadają się tylko sfrustrowani klienci AMICI, bo gdyby każdy zadowolony wyraził tutaj swoją opinię to jestem pewna, że przewaga pozytywów górowała by na tym forum.
Zdecydowanie POLECAM SERWIS FABRYCZNY w GDAŃSKU. Pozdrawiam Panią kierownik serwisu Fabrycznego w Gdańsku, nie pomijając przy tym serwisanta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Expresowa naprawa zmywarki

Amica - sprzęt - dramat, Serwis- dramat. Szkoda słów i czasu na opisywanie mojego przypadku. Jedno jest pewne, nigdy więcej AMICA i kontaktów z serwisem. Zmywarkę naprawiam teraz sam. A następna zmywarka napewno nie Amica
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

taką opinię jak Twoja, możesz wsadzić między bajki, może jakieś szczegóły zanim komuś obrobisz dupę....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi akurat popsuł się programator w automacie-zaznaczam,że po 3 miesiącach użytkowania.Miałam czekać do 14 dni gdyż pan z serwisu nie miał na miejscu programatora i musiał go sprowadzać.W 15 dniu gdy zadzwoniłam aby sie przypomnieć pan poinformował mnie,że część jeszcze nie dotarła i nie wie kiedy dotrze,a jak chcę się dowiedzieć czegoś więcej mam zadzwonić na ten głowny numer serwisu...Paranoja...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1