tragedia (1) Ta firma to totalna porażka. na 12 prób dodzwonienia się do nich, udały się... leszek Przygody z lodówką (2) 2 dni spędziłem na próbie dodzwonienia się do serwisu (~20 telefonów).... Łukasz zakup części w serwisie (1) Chciałem zakupić części w serwisie, ale mieszkam dosyć daleko, umożliwiono mi... Janusz
Wyposażcie serwisantów w drabiny... (4) w czerwcu 2014 r. zakupiłam produkowany przez Państwa okap, który okazał się... Noemi Naprawa kuchenki gazowo-elektrycznej (2) Jestem pod WRAŻENIEM ! Ok. godz, 10,00 zgłosiłam naprawę w serwisie Amica, po... Maria amica to szrot (2) kupiłem kuchnie gazową kolor srebrny po trzech dniach dosłownie w koło dużego... Piotr NIE KUPUJCIE SPRZĘTU AMICI!!! (5) W żadnym wypadku nie kupujcie sprzętu firmy "AMICA"!!! Serwis tej firmy,... Krzysztof Araźny naprawa mikrofali (1) Ja jestem zadowolona z obsługi, mikrofala została naprawiona szybko i... Suzie Naprawa zmywarki (1) Dodzwonienie się do serwisu graniczy z cudem, ale jak już się dodzwoniłam to... Katarzyna polecam ten serwis (1) Zamówiłem usługę bezpośrednio w serwisie,uprzejma Pani umówiła wizytę na... Paweł SERWIS GWARANCYJNY (1) Polecam jak najbardziej serwis Amica. Po zgłoszeniu szkody, serwis zadziałał... Małgorzata naprawa pralki (1) Serwis wykonywał dla mnie naprawę pralki, obsługa była miła, naprawa wykonana... Janina MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) KUPIŁAM PRALKĘ W MAJU JUŻ W SIERPNIU PIERWSZY RAZ SIĘ ZEPSUŁA ZOSTAŁA... BYŁA KLIENTKA!!!!!!! Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. (1) Usterkę zgłosiłem wczoraj po 13-tej.Pralkę mam naprawioną po 19-tu... Cezary Pralka Amica i serwis (1) Pralke kupiłem dwa miesiące temu ale już od trzech tygodni nie działa i o... Użytkownik BUBLA Servisa Amica to porażka. (1) Nie polecam firmy. Czekam już dwa miesiące na naprawę Kuchenki mikrofalowej a... Kamil żenada (1) Jest to niedopuszczalne że już ponad 3 miesiąc czekam na naprawę kuchenki a... Piotr Odradzam jakikolwiek kontakt z tym serwisem. (1) Po awarii odkurzacza panom z serwisu nawet nie zachciało się starannie... Wojtek porażka!!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Totalna porazka serwisu i firmy Amica!!! iw Zmywarka (1) Expresowo, ale przede wszystkim profesjonalnie wykonana naprawa mojej... Bruno