Szybko i expresowo (1) Pani otwarta na nowe rozwiązania, przejmująca inicjatywę i chętna do pomocy!... P. EXPRES SERWIS (1) EXPRESOWA I FACHOWA OBSŁUGA. POLECAM AMICE BO TO FIRMA DBAJĄCĄ O KLIENTA... mkloka DNO (4) Oceniając serwis, zarówno centralę jak i gdańskiego przedstawiciela, można... Jasiu
NIKT NIE PRZYJECHAŁ (2) W poniedzialek rano dzwonilam do serwisu Amica, do Gdanska, bo zepsuła mi sie... warta Expresowa naprawa zmywarki (4) Expresowo, profesjonalnie. miło i sympatycznie, ale przede wszystkim... Joanna Porażka (2) NIGDY W ŻYCIU NIE KUPIĘ ŻADNEGO SPRZĘTU FIRMY AMICA!! Pralkę mam 3 miesiące... ola indukcja (1) Expresowo, miło i sympatycznie przeprowadzona procedura od momentu zgłoszenia... Wojciech mogę polecić (1) naprawiałem kuchenkę, wszystko zostało zrobione zgodnie z terminem, obsługa... jurek Kuchenka mikrofalowa do zabudowy-AMICA (2) Omijajcie z daleka. Z taka ignorancją i dyletanctwem się jeszcze nie... tadeusz amica to tragedia (1) sprzęt do du..., serwis do du.... załuje że kupiłem kuchenke do zabudowy,... michalbeck