Kuchenka mikrofalowa do zabudowy-AMICA

Omijajcie z daleka. Z taka ignorancją i dyletanctwem się jeszcze nie spotkałem. W dniu 17.04.2009 oddałem kuchenkę mikrofalową (cena nowej ok.1800zł) do naprawy pogwarancyjnej. Zobowiązano się do powiadomienia mnie o terminie i kosztach naprawy. Nie doczekałem się kontaktu. Po wielokrotnych monitach i ustalania kolejnego terminu naprawy (szczegóły pomijam), w dniu 12.05.2009 napisałem skargę do producenta, opisując całą sprawę. Mój monit również pozostał bez odpowiedzi. Widocznie AMICA ma taki standard. W dniu 14.05.2009 po moim telefonie do producenta, serwis zobowiązał się w tym dniu naprawić kuchenkę i dostarczyć do domu.W godzinach popłudniowych przyjechał technik ze sprzętem, który po podłączeniu do prądu ....... nie działał !!!! Miesiąc był w naprawie. Farsa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kuchenka mikrofalowa do zabudowy-AMICA

czekam miesiąc na naprawę pralki- twierdzą, że części nie ma, a podany termin 14 dniowy nie obowiązuje w przypadku sprowadzania- produkcji części. wniosek z tego taki,że mogę czekać jeszcze bardzo długo lub kupić nową pralkę. Najśmieszniejsze jest to, że nie było u mnie żadnego przedstawiciela serwisu, więc zepsutą część sprowadzają w ciemno.( zapytano mnie co nie działa, moja odpowiedz- pralka! nie chce się włączyć i tyle) ciekawe co będzie, jak się okaże, że to nie jest ta, którą pan serwisant sobie umyślił i na następną przyjdzie mi czekać kolejnych parę miesięcy. przy kolejnym zakupie czegokolwiek będę dokładnie czytać warunki umowy gwarancyjnej i innym też polecam taką lekturę, a FIRMĘ AMICA STANOWCZO ODRADZAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0