Przygody z lodówką
2 dni spędziłem na próbie dodzwonienia się do serwisu (~20 telefonów). Potrzebując rozwiązania wsiadłem w samochód i pojechałem do serwisu (a jest to dla mnie kawałek drogi). Tylko po to, żeby dowiedzieć się, że nie ma kompetentnych osób, które są w stanie mi odpowiedzieć czy lodówkę będą chcieli naprawić po podanych objawach. Pani wzięła ode mnie numer telefonu, żeby zadzwonił do mnie fachowiec. Po kolejnych 2 dniach (dałem czas, może fachowiec mocno zajęty) dodzwoniłem się do serwisu po ~10 telefonach. "a tak lodówka, przypomnę, żeby serwisant zadzwonił". Kolejny dzień czekania, telefon od fachowca wieczorem. "Ja nie wiem czy to można naprawić, muszę spytać kolegi". Po 2 dniach telefon of fachowca: "trzeba umówić się na konkretny termin, żeby podjechać". Ok, dzwonię, żeby umówić wizytę, ~20 telefonów 2 dni, nikt nie odbiera. Przyszedł weekend, zakasałem rękawy, odpaliłem google, wyjąłem narzędzia i samemu zająłem się lodówką.
Szczerze nie polecam tego miejsca.
Przez taki serwis nigdy więcej nie kupię Amici oraz będę odradzał Amicę wszystkim znajomym.
Szczerze nie polecam tego miejsca.
Przez taki serwis nigdy więcej nie kupię Amici oraz będę odradzał Amicę wszystkim znajomym.