Fajna szkoła!!! (1) Ośrodek naprawdę godny polecenia,wykłady prowadzone są w sposób... joanna na tak (1) Naukę w Expresie rozpoczęłam za namową koleżanki, która mimo iż nie zdała... ja c+e fachowe podejście (1) zdałem prawko za 2 razem c+e instruktor pan andrzej jest w porządku zostawia... slowik
A ja bardzo polecam OSK Express (1) Witam. Pragnę polecić tą szkołę. Wybrałem ją z lenistwa, ponieważ była... Rafał Gorąco polecam (1) Polecam naukę w osk-express.Moim instruktorem był Pan... Asia Odradzam komu mogę! (1) Mojej przygody z Expressem nie mogę zaliczyć do przyjemnych doświadczeń.... polonistka jak najbardziej w porządku (1) No cóż rzadko kiedy uda się zadowolić wszystkich i prawdę powiedziawszy każdy... ania Bez rewelacji (1) Sa bardzo rozne opinie na temat tego osrodka, jedni chwala, drudzy gania -... R. Polecam ośrodek Express (1) Polecam ośrodek zdałem za 2 razem, prawo jazdy posiadam już od ponad roku i... Piotr :) (1) Jakiś czas temu wypowiadałam się na temat instruktora Jacka R.Moja opinia... KAMILA kurs c+e (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu kursu.Pan A faktycznie zostawiał mnie na... Man TGX V8 OK!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona,zdałam za trzecim razem egzamin,dziekuje za bardzo... ania A JA JESTEM ZADOWOLONA :) (1) MÓJ INSTRUKTOR-JACEK R.TO BARDZO WYROZUMIAŁY I CIERPLIWY FACET.NIE BIJE,NIE... KAMILA Odradzam kat C+E (1) 1.Plac manewrowy w dawnym zrembie na oruni-tragedia,linie slabo widoczne,w... Tomasz Szparniak milka - opinia (1) niestety miałam okazję uczyć się w tym ośrodku,i uważam że nie powinien... milka Polecam (1) Wszystko jak najbardziej OK. Polecam sh Zdecydowanie nie (1) Niestety ale ja równiez miałam okazję kształcić sie w tymże ośrodku i nie... Katia Polecam EXPRESS (1) Trafilam na najlepszego instruktora jakiego moze sobie wymarzyc przyszly... CZARNA Express – jak najbardziej tak!!! (1) Kurs na prawko w tym ośrodku robiłam ponad rok temu, co zajęło mi w sumie 3... Była kursantka ... Express...baaardzo myląca nazwa!!! (1) W ogóle nie polecam tego ośrodka, zawsze w nim śmierdziało papierosami, poza... Ania