Nie polecam (2,5/3) (1) Zdawałam tam prawko jakiś czas temu. Cena nie jest adekwatna do jakości.... Gumi Całkiem spoko (1) Polecam jazdy z panem Arkiem S. :) Strasznie pozytywny czlowiek. Pozwala się... Nemuru Polecam! (1) Jazdy z Panem Piotrem były bezstresowe. To bardzo dobry instruktor, cierpliwy... Anna
TAK!!! (2) OSK Express to ośrodek godny polecenia. Nauka na najwyższym poziomie,... Zuza Polecam Pana Grzegorza (1) Bardzo mi odpowiada styl nauczania Pana Grzegorza. Jest to człowiek spokojny... zadowolona kursantka "Zmieszanie"- jest to jedyne słowo, jakie przychodzi mi na myśl. (2) Mianowicie, teoria prowadzona była fajnie, pan wykładowca umiał idealnie... tygrysp Polecam! (1) Nauka teorii zleciała mi bardzo szybko. Pan Andrzej opowiadał świetnie,... Michał Nie jeździjcie z Grzegorzem J ! (1) Poziom nauczania Grzegorza J jest tragiczny. Bezsensownie każe ci jeździć po... Łukasz M Pierwsza Klasa!! :D Serdecznie Polecam :] (1) Kurs rozpoczęłam w Grudniu dzieki programowi Ekspresem do Pracy :) Podstaw... Monika M. żenada (1) Tragedia. Nikomu nie polecam. Po nauce jazdy z panem Grzegorzem J. nic nie... lotta0808 Zdecydowanie polecam! (1) Kurs rozpoczęłam z początkiem listpoada ubiegłego roku a prawo jazdy... MagdaLena REWELACJA (1) Uważam, że to najlepszy Ośrodek nauki jazdy, miałam przyjemność uczyć się... GRoszek Polecam serdecznie (1) profesjonalny sprzęt i dogodność terminów nauczania, bardzo się cieszę że... po prostu ja POLECAM!! , JESTEM NA TAK !!! (1) Wszystko jak najbardziej OK Polecam, uważam że niektóre komentarze... M.Sz. Zdane za pierwszym razem (1) Wybrałem 45 godzin jazdy i polecam ten wariant tym, którzy się stresują i... Darek A jednak można zdać za pierwszym razem:) Dobry instruktor to podstawa! (1) Byłam kursantką Piotra Paszkowskiego, który prowadzi również wykłady w... Anka Szybko, sprawnie i profesjonalnie!! (1) Bardzo dobry ośrodek. Sprawnie i ciekawie prowadzone wykłady, świetnie... Iwona Polecam (1) Teorię i praktykę miałam z Piotrem P. Bardzo profesjonalny i cierpliwy... cela szkoła ok ale... (1) uwaga na instruktora J. lubi łapać za kolano...i głupie, wulgarne teksty... zniesmaczona zdane (1) za pierwszym razem... dzięki Piotrek!!! ja