Eyemazing

Salony optyczne

Gdańsk, Bolesława Leśmiana 1/U7

Marcela - ocena (1) Piękne i oryginalne oprawki, świetna atmosfera w trakcie wyboru, kawka,... Marcela M - ocena (1) Najlepszy salon okularow w Polsce. Designerskie marki ze swiata niedostepne... M Marta Jankowska - ocena (1) Więcej niż Salon optyczny. Wyjątkowe oprawy. Fantastyczne osoby prowadzące.... Marta Jankowska
Hanna - ocena (1) Wybór doskonałych oprawek, przemiła i profesjonalna obsługa, pyszna kawa. Hanna Joa - ocena (1) Przecudowne, niepowtarzalne, dizajnerskie i rewelacyjne oprawki okularów i... Joa Aga - ocena (1) Polecam bardzo gorąco, super merytoryczna i miła obsługa, a wybór okularów... Aga Agata - ocena (1) Zakochać się w Walentynki, w salonie optycznym? Nie widzę przeszkód! Agata Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm usługi, zaangażowanie właścicieli w profesjonalną... Justyna Małgorzata - ocena (1) Wspaniała oferta fantastycznych opraw i profesjonalna pomoc w doborze, polecam Małgorzata Ala - ocena (1) W eyemazing można znaleźć ciekawe i bardzo dobre jakościowo, oprawki i szkła... Ala Dorota - ocena (1) Eyemazing to wyjątkowy salon, ale ostrzegam, że uzależnia. Spełnia potrzeby... Dorota Anna - ocena (1) Takich oprawek nie ma nigdzie tzn takich dzieł sztuki! Tak to są dzieła... Anna Margo Feniks - ocena (1) Jeżeli unikalność, oryginalność, profesjonalizm i poczucie wyjątkowości są... Margo Feniks Kasia&Krzychu - ocena (1) Najlepszy salon optyczny chyba nie tylko w 3mieście ale też na Pomorzu.... Kasia&Krzychu Bea - ocena (1) Fantastyczny salon , profesjonalny i jedyny taki na rynku jeśli chodzi o... Bea Kasia - ocena (1) Pełen profesjonalizm, a przy tym bardzo przyjazna atmosfera, bardzo... Kasia Marta - ocena (1) Najwyższa jakość, piękny design, unikatowy produkt, profesjonalna obsługa i... Marta Beata - ocena (1) Eyemazing to wyjątkowy salon optyczny, gdzie znalazłam unikatowe oprawki, a... Beata Jacek Kołtan - ocena (1) Wyśmienity wybór oprawek - nie spotkałem się dotąd z tak wyrafinowaną pomocą... Jacek Kołtan Marta Jankowska - ocena (1) To moje trzecie i czwarte oprawki kupione w Eyemazing. Okulary mam... Marta Jankowska