ATMA sie odzywa
Jesli mnie ktos nie lubi czytac, od razu prosze przejsc do nastepnej wypowiedzi (powyzej). Dzis znowu do kilq osob na raz, bo ostatnio pisze offline... I pierwsza proba uzycia znacznikow HTML, wiec jesli cos mi nie wyjdzie - prosze o wyrozumialosc... ;))
Esclarmonde
Wybacz, ze nie potwierdzilam wczesniej, ze o3malam maila, ale dopiero dzis dorwalam sie do sieci, ja niestety nie mam tego komfortu, co Ty, codziennego internetowania... Dzis za to odpisze :)
Dzieki za pozdrowki, ja Ciebie tez Swietliscie :))
Plagiat
Po to jestesmy kudzmi, zeby nad nimi zapanowac. One nie musza brac nad nami gory.
filcharmonik
Kiszcz nie studiuje na PG, nie dostalby sie...
Co masz przeciw homosexualistom?
Ludziu
Miejmy nadzieje, ze nie stanie sie tu nic takiego zlego, co w Gratce...
Stereotypom mowimy NIE ! :))) Owszem sesja byla dla mnie ciezkim okresem na 1, 2 i 3 roq, teraz jest juz raczej, hm... przygoda :)) Teraz robie to, co naprawde mnie interesuje, co lubie. Marze o tym, ze kiedys wykorzystam te wiedze dla dobra ludzkosci.
Wiesz, naprawde chcialabym to robic... Niestety trudno jest u nas ze studiami doktoranckimi i nie wiem, czy mi sie uda je tu rozpoczac... W kazdym razie bede chyba
probowac w calej Polsce, a moze i na Zachodzie... Patrzac z perspektywy lat widze, ze niektore przedmioty byly mi raczej niepotrzebne, do tej pory nie mam pojecia po co musialam np. wykazac sie perfekcyjna znajomoscia rysunku technicznego zaworow wznosowych, klapowych, kulkowych i innych o podobnie poetycko brzmiacych nazwach skoro to zupelnie nie moja dziedzina (jest nia genetyka). Myslalam, ze w toku studiow moze mnie oswieci na ten temat, zawiodlam sie jednak... Uwazam, ze w Polsce program na uczelniach wyzszych wciaz nie nadaza za swiatem, jest przeladowany i wiele przedmiotow
jest niepraktycznych.
Moge Cie splagiatowac i tez pozdrowic tajemniczo ? :))
Aik
To, o czym piszesz do Esclarmonde nt. jak dziala religia, jest w pewnym sensie prawda, tylko powinienes zmienic 1 maly szczegol w punkcie 1: slowo "religie" zamienic na "koncerny religijne", oki ? Bo jesli ktos ma swoja wlasne sciezke, to co? Sam sobie psychologa zatrudnia, zeby mu pral mozg? Powiem Ci jedno : "zapomnij o religii, rozwijaj duchowosc". A warto. Kazdy moze sam osiagnac kontakt z Bogiem, nie 3eba do tego ZADNYCH kaplanow.
Wicherek
icz, ni san, szi, gol, rok, sicz, chacz, kju, dzu - pisane fonetycznie :))
Krabate
Owszem, istnieja faceci, ktorych warto przytulic...
Czarna
Powodzenia :))
Alchemik
??? Nie bardzo qmam w zwiazq z czym piszesz do mnie o uzaleznieniu... W jaki sposob poznawales ta wiedze ? I czy zeczywiscie ja znasz ? Nie dajesz soba manipulowac ?
Na Bialorus sie nie wybieralam... ;)))
Poza tym pozdrowienia dla wszystkich gratkowiczow :))
0
0