FAJNY POMYSŁ GORZEJ Z REALIZACJĄ

CZYTAJĄC KILKA POCHLEBNYCH OPINI O MULKU WYBRALISMY SIE Z RODZINA NA OBIAD(2 DOROSŁYCH +2 DZIECI 7L I 9L). POCZĄTEK CAŁKIEMM SYMPATYCZNY -NA SAMYM WEJŚCIU GRAŁA ORKIESTRA KASZUBSKIE KAWAŁKI, SAM WYSTRÓJ SUROWY ALE MOŻNA ZNALEŻĆ MIEJSCE DLA SIEBIE DO TEGO MOMENTU WSZYSTKO OK. : WYBRALIŚMY DANIA KOTLET Z PIRSI, KURCZAK W PŁATKACH, KURCZAK W POTRAWCE NO I GOLONKA Z ZIEMNIAKAMI OPIEKANYMI.
CZEKALIŚMY OK. 45 MIN, PO TYM CZASIE KELNERKA PRZYNIOSŁA GOLONKĘ (BEZ MUSZTARDY I CHRZANU-MIMO IŻ W KARCIE JEST WYRAŻNIE NAPISANE)-PO INTERWENCJI DONIOSŁA. ZABRALIŚMY SIĘ DO "PAŁASZOWANIA". I TU NIESTETY "ZONG" ZIEMNIAKI OPIEKANE NIEŚWIEŻE POMIESZANE ZE ŚWIEŻYMI(SPRAWE ZGŁOSIŁEM KELNERCE- BEZ ODZEWU), FRYTKI SUCHE -JEŻELI CHODZI O SAMO MIĘSO TO NIE BYŁO NAJGORZEJ. REASUMUJĄC BUDYNEK NAWET FAJNY, POMYSŁ NA RESTAURACJĘ RÓWNIEŻ JEDNAK JEDZENIE CO NAJMNIEJ PRZECIĘTNE. PATRZĘ Z PERSPEKTYWY KILKUSET RESTAURACJI JAKIE ODWIDZIŁEM W SWOIM ŻYCIU. JEŻELI KTOŚ OCZEKUJE JEDZENIA "WESELNEGO" TO BĘDZIE PEWNIE ZADOWOLONY. JA TAM NA PEWNO WRÓCĘ(BO TRZERBA DAĆ SZANSĘ NOWEJ ZAŁODZE) ABY SPRAWDZIĆ CZY SIĘ POPRAWIĄ- JEŻELI BEDZIE TAK SAMO TO WOLĘ POJECHAĆ DO GOŚCIŃCA DO WYCZECHOWA.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: FAJNY POMYSŁ GORZEJ Z REALIZACJĄ

Szanowny Panie ~SLAW vel "Kilkaset restauracji", niech Pan zostanie w Wyczechowie, proszę wcinać ze smakiem na przykład pierogi ze szpinakiem, które dla zdrowia jedzących nadziano całymi liśćmi z łodygami, dojadać pozostawione przez zniesmaczonych gości nie małe porcje innych znakomitości (zmniejszy to Pana koszty wizyty w miejscu, gdzie ceny są nieadekwatne do ich jakości i smaku). Proszę nie przyjeżdżać do Mulka, nie jest Pan w stanie docenić pracy ich "kuchni".
Pozostań Pan raczej przy setkach makdonaldów, kejefsi czy też innych bezimiennych pizzeriach.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9